Chic with denim


Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να φτιάξεις ένα chic ή elegant look και εγώ σήμερα θα σου δίξω ίσως τον πιο εύκολο τρόπο να πετύχεις αυτό το style, χρησιμοποιόντας jeans. Jeans που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου και με τον κατάλληλο συνδυασμό και τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να μετατρέψεις το casual look σε chic.

Δες ένα ακόμα denim συνδυασμό εδώ.

 Τα λευκά jeans τα αγαπώ και  είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσει όχι μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Το λευκό είναι και χρώμα του χειμώνα, θα το βρεις σε παντελόνια, pullovers, φούστες, παλτό και μποτάκια, και κάνει το outfit να δείχνει υπέροχο και τις κρύες μέρες. Στο σημερινό look έπαιξα με αντιθέσεις, του λευκού και του μαύρου ή σκούρου μπλε. 
Συνδύασα το λευκό jean με ένα σατέν κρουαζέ κορμάκι, ένα ύφασμα με το οποίο μπορείς να μετατρέψεις το look σου σε chic και χωρίς κόπο. 

Στη φετινή μόδα βλέπω πάρα πολλά και όμορφα σχέδια σε παπούτσια, μποτάκια, γόβες και μπότες αλλά και σε χρώματα από κόκκινο, metallic, λευκό, animal print μέχρι glitter. Το λουστίρι έγινε το δίκο μου αγαπημένο για την φετινή μόδα, επέλεξα ένα κλασσικό μαύρο χρώμα μποτάκι με χοντρό τακούνι το οποίο είναι άνετο και μπορείς να το φορέσεις ακόμα και όταν είσαι όλη την ημέρα στους δρόμους. Ένα denim jacket για να ολοκληρώσω το σύνολο με ένα υπέροχο patter στο πίσω μέρος και επένδυση από μέσα ώστε να είναι πιο ζεστό. Για τις πιο κρυες μέρες μπορείς να προσθέσεις και μια γούνα από πάνω ή να αντικαταστήσεις το jacket με ένα καρό ή μπορντώ παλτό.

Wearing:
Jeans: Wrangler 
Jacket: Lee Jeans
Boots: Luigi Footwear
Blouse, Earrings: Pretty Little Secrets
Bag: Carpisa

Φωτογράφος: Θάνος Χατζητσάκος 










Διάβασε ακόμαFirst to Fall


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram