Ways to Style your White Shirt


Πιθανότατα θα σκεφτείς ναι είναι ένα κομμάτι το οποίο έχω στην ντουλάπα μου και το φοράω μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις, σε κάποια συνέντευξη δουλειάς, σε κάποιο συνέδριο ή σε κάποια γιορτή (αν και σπάνια). Όχι, το λευκό πουκάμισο μπορείς να το φορέσεις παντού και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, διαλέγοντας το σωστό style και τα σωστά αξεσουάρ. Για εμένα είναι ένα κομμάτι passepartout γατί μπορείς να το φορέσεις για να ανδείξεις ένα άλλο κομμάτι που φοράς ή να φορέσει κάτι για να το συμπληρώσεις, κάνοντας το λευκό πουκάμισο το κύριο κομμάτι στο look σου.

Παρακάτω σου έχω βρει μερικά looks ώστε να σκεφτείς ξανά το πως μπορείς να το φορέσεις και γιατί όχι, να επενδύσειw και σε ένα δεύτερο κομμάτι με ένα διαφορετικό style. Ακολούθησε με στο Pinterest για περισσότερα looks.


Σίγουρα στην ντουλάπα σου έχεις μια, ή και περισσότερες στενές και mini φούστες. Αντί να κάλεις μια εφασμοστή μπλούζα ή ένα φαρδυ pullover επέλεξε να φορέσεις ένα oversize white shirt. Αναδυκνίει την φούστα, ιδιαίτερα εαν έχει ένα patter το οποίο θέλεις να δείξεις και ίσως δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις και καταλήγεις πάντα σε ένα μαυρο top. Είναι trend και φέτος τα oversize ρούχα και αρκετά άνετα!


Ο κλασσικός τρόπος για να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο είτε είναι σε στενή γραμμή είτε σε φαρδυά είναι με ένα μαύρο παντελόνι, υφασμάτινο ή jean και το καθημερινό σου μαύρο μποτάκι. Για πανωφόρι μπορείς να διαλέξεις ένα παλτό μάυρο, γκρι, κόκκινο ή καρό, ή ένα overpraised δερμάτινο jacket και να ολοκληρώσεις το look με ένα φαδύ κασκόλ για τις κρύες μέρες.


Ναι, ναι και πάλι ναι! Είναι ο αγαπημένος μου τρόπος styling του λευκού πουκαμίσου, όχι oversize αυτή τη φορά αλλά το στενό κλασσικό πουκάμισο. Maxi φούστες σε διάφορετικά χρώματα, υφάσmατα, prints μπορείς να βρεις παντού, είναι ένα κομμάτι που σίγουρα δεν το φοράς άνετα καθημειρνά αλλά είναι μια πολύ καλή λύση όταν θέλεις να αλλάξεις το ντύσιμο σου ή όταν θέλεις να φορέσεις ένα εντυπωσιακό ρούχο.  Μην ξεχάσεις τη ζώνη στη μεση ώστε να δέσεις το κάνω με το κάτω μέρος.


Το ανδρογυνο look που σίγουρα δεν μπορούν όλες να το υποστηρίξουν αλλά για εκείνες που το τολμάνε, μπορούν να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό outfit χωρίς να φορέσουν πολλά. Με ένα κοστούμι ταιριάζει τέλεια και μπορείς να παίξεις με τα χρώματα αλλά και με το παπούτσι που θα επιλέξεις να βάλεις. Οι τιράντες ακόμα είναι μια πολύ καλή επιλογή την οποία δεν βλέπεις συχνά αλλά εγώ την υποστηρίζω και πιστεύω μπορεί να ταιριάξει με αρκετά styles.


Το minimal είναι ένας τρόπος ντυσίματος τον οποίο είδαμε τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζει όμως να υπάρχει και δικαίως εφόσον είναι ίσως από τους πιο sic τρόπους ντυσίματος. Περιλαμβάνει μονόχρωμα ρούχα, σε λευκό και μάυρο κυρίως καθώς η μονοχρωμία κυριαρχεί σε όλο το outfit. Σε ένα τέτοιο minimal look είναι αρκετά εύκολο να εντάξεις ένα λευκό πουκάμισο ή μια λευκή μπλούζα με γιακά και να διατηρήσεις το υπόλοιπο look σε λευκούς τόνους ή αν θέλεις να προσθέσεις μαύρα αξεσουάρ. Μπορείς να ταιριάζει το total white look και τον χειμώνα, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.



Ένας διαφορετικός τρόπος που βλέπουμε συχνά τελευταία για να το φορέσεις έιναι με ανοιχτούς όμως ανοίγοντας κάποια κουμπιά. Θέλει προσοχή όμως ώστε να μην δείχνει "ξένο" το πουκάμισο πάνω σου και φαρδύ. Τα styling που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλά, με διαφορετικά υφάσματα παντελονιών όπως είναι το κοτλέ, με καρό παντελόνια, jeans, καμπάνες, φούστες, σαλοπέτες και αρκετά ακόμα.


Ο παρακάτω συνδυασμός που θυμίζει αρκετά looks τα οποία βλέπω συχνά στο Instagram. Είναι ένα καλοκαιρινό - ανοιξιάτικο outfit, με το συγκεκριμένο μαύρο καρό το οποίο μπορείς να το βρεις και σε παντελόνι εκτός από φούστα. Τα αξεσουάρ του συγκεκριμένου look κλέβουν την παράσταση.


Ένα πολύ ωραίο κουστούμι με ωραίες λεπτομέρειες κουμπιών, στο οποίο έχει προστεθεί ένα oversize πουκάμισο αλλά αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ο τρόπος που το φόρεσε. Με ψηλά το γιακά, μέσα από το παντελόνι μόνο στο μπροστινό μέρος, δίνοντας την εντύπωση του επιμελώς ατημέλητου look.



Διάβασε ακόμα: 5 Looks to get inspired


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram