5 Looks to get inspired


Το Pinterest είναι μια καθημερινή συνήθεια για μερικούς, ένα πάθος για άλλους και σίγουρα ένα μέρος στο οποίο μπορείς να βρεις ιδέες σχεδόν για τα πάντα. Για την μόδα και το styling είναι ένα από τα πιο γνωστά social media, μπορείς να "κλέψεις" outfits να τα προσαρμόσεις σε εσένα, να βρεις καινούρια e-shops και πολλά sites μόδας.
Βρήκα τα πιο ωραία outfits που είχα αποθηκεύσει στους δικούς μου πίνακες του Pinterest, διαφορετικά styles, ρούχα , υφές και περιστάσεις στις οποίες μπορείς να φορέσεις τα looks.

Σύμφωνα με την Vogue, είναι από τα πιο ωραία street style looks για το Fashion Week του Λονδίνου για την συλλογή spring/summer 2019. Το κομμάτι το οποίο κλέβει το βλέμμα είναι το παντελόνι, ένα φαρδύ καρό σε κίτρινους και μπλε τόνους. Σε ακριβώς ίδιους τόνους είναι φτιαγμένο όλο το σύνολο με το denim στοιχείο να μην λείπει και το logo T-shirt, το οποίο μπορείς να προσαρμόσεις σε όλα τα looks, από τα καθημερινά μέχρι και τα looks σε shows και events. Δες το look εδώ.


Το επόμενο look το βρήκα στο Lookbook, μια ακόμα πλατφόρμα αποκλειστικά για την μόδα, και το πρόσθεσα στο Pinterest γιατί είναι ένα casual look το οποίο όμως είναι chic και ίσως η πιο εύκολη λύση για το "Τι να φορέσω σημερα;". Ένα απλό γρι πουλόβερ, ένα μαύρο παλτό και μια μακρυά φούστα με ένα βαθύ άνοιγμα. Ρούχα τα οποία βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις ντουλάπες και ένα ζευγάρι μποτάκια τα οποία είναι άνετα και το χρώμα και το σχέδιο τους τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Δες το look εδώ.


Όταν φοράς ένα τόσο εντυπωσιακό ρούχο δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να το συνδυάσεις μόνο μερικά κομμάτια για να το ολοκληρώσεις. Τα oversize suits και blazers είναι τόσο πολύ στην μόδα και τόσο κολακευτικά στο σώμα. Θα τα βρεις σε πάρα πολλά χρώματα, σχέδια και υφές που σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στα δικά σου γούστα. Ένα τολμηρό χρώμα και ακόμα πιο τολμηρό χρώμα παπουτσιού το οποίο ταιριάζει τέλεια. Δες το look εδώ.


Το αγαπημένο μου look το οποίο βρήκα πρόσφατα, ένα outfit το οποίο σίγουρα τραβάει τα βλέματα. Είναι minimal, θηλυκό, θυμίζει λίγο chic office look, και τόσο καλά συνδυασμένο. Το χρώμα από το παλτό και το παντελόνι είναι ένα ανοιχτό camel χρώμα και το μαύρο στοιχείο αλλά το καφέ της τσάντας το συμπηρώνει υπέροχα. Η απλότητα σε αυτό το look έχει κερδίσει όχι μόνο από τα ρούχα αλλά και από τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Δες το look εδώ.


Αυτή η φωτογράφια είναι η απόδειξη του ότι αν έχεις ένα statement κομμάτι, όπως η φούστα σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να φορέσεις αρκετά πράγματα. Ένα pullover ή ένα T-shirt είναι αρκετά ώστα να αναδείξεις το εντυπωσιακό ρούχο σου προσθέτοντας επιπλέον μερικά αξεσουάρ. Κράτησε το σαν ιδέα, θα το χρειαστείς! Δες το look εδώ.




Δες ακόμα: How to: Corduroy


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram