On weekends we go elegant


Μια διαφορετική πρόταση για αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα outfit elegant με το στοιχείο του denim να μην λείπει. 

Είναι για αυτές τις μέρες που δεν θέλεις να αποχωριστείς την χαλάρωση που σου δίνει το Σαββατοκύριακο αλλά θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό ή απλά έχεις ξεμείνει από ιδέες. 
Η δική μου πρόταση για ένα κομμάτι το οποίο αν δεν έχεις στην ντουλάπα σου είναι καλό να το προσθέσεις είναι τα παντελόνια καμπάνα είτε jeans είτε υφασμάτινα. Δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση στο look σου και είναι ένα κομμάτι το οποίο κολακεύει το σώμα.
Αυτό που φόρεσα εγώ σήμερα είναι ψηλόμεσο, το style των παντελονιών που λατρεύω και είναι τόσο άνετο στο σώμα που μπορώ να το φοράω όλη την ημέρα χωρίς να με εμποδίζει.

Εφόσον επέλεξα ένα basic κομμάτι στο κάτω μέρος, στο πάνω μέρος θα χρησιμοποιήσω ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι. Μια μπλούζα με διαφάνεια, ανάγλυφα σχέδια, ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες με λάστιχο στο λαιμό και τα μανίκια. Έγινε αυτόματα το αγαπημένο μου κομμάτι γιατί δίνει την elegant αίσθηση την οποία έψαχνα και χωρίς πολλές υπερβολές σε όλο το outfit.

Αν διαλέξεις την πιο ήπια μορφή του outfit επέλεξε ένα μαύρο ζευγάρι μποτάκια, δερμάτινα, suede ή λουστρίνι. Για την πιο rock πλευρά του outfit, διάλεξα ένα ζευγάρι μποτάκια καρό με κύριο χρώμα το κίτρινο. Από τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια που έχω φορέσει, ένα άνετο ζευγάρι με χαμηλό τακούνι που σίγουρα αν το τολμήσεις δεν θα το μετανοιώσεις!
Ακολούθησε με στο Instagram για να δεις αρκετά ακόμα outfits και όλα τα καθημερινά stories.

Wearing:
Jacket, Blouse: Favela
Boots: Jeffrey Campbell from Favela
Sunglasses: Vintage Vogue
Earrings: Accerossize


Φωτογράφος: Θάνος Χατζητσάκος 






Δες ακόμα: Comfy Stylish Breeze


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram