Comfy stylish breeze


Επέστραψα με τα αγαπημένα μου fashion posts, με καινούριες ιδέες σε ντυσίματα και καινούριο καλοκαιρινό αέρα! Το σημερινό look είναι εμπνευσμένο από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού, όπου είναι τα αέρινα ρούχα, τα blazers, η κάθετη ρίγα και τα vintage γυαλιά ηλίου.
Το καλοκαίρι θέλει άνεση και χρώμα, αλλά αν δεν τολμάς ακόμα τα έντονα χρώματα ή τα boho σχέδια, προτίμησε κάτι πιο minimal όπως είναι το ασπρόμαυρο, και τι πιο εύκολο από τo να φορέσεις ένα ριγέ σύνολο! Το συγκεκριμένο το αγαπώ επειδή ακολουθεί ωραία την γραμμή του σώματος και μπορεί να κρύψει ατέλειες του σώματος σου. Το ελαφρύ αέρινο σακάκι φτάνει πιο χαμηλά στο σώμα, από ότι τα συνηθισμένα και επέλεξα να το φορέσω με μια ζώνη στη μέση ώστε να τονίσει την μέση μου.
Χωρίς να προσθέσω αρκετά πράγματα στο look, το ολοκλήρωσα με ένα ζευγάρι χαμηλές πλατφόρμες, εκείνες που σου επιτρέπουν να περπατάς άνετα μέσα στην ημέρα, οι οποίες έχουν ένα πολύ όμορφο floral σχέδιο σε μαύρο φόντο. Το αγαπημένο μου κομμάτι στο outfit είναι τα γυαλιά ηλίου, ένα αρκετά vintage σχέδιο, το οποίο έχει επιστρέψει ξανά στην μόδα και σίγουρα θα αργήσει να φύγει. Το οβάλ σχέδιο που έχει δίνει έναν διαφορετικό τύπο στο πρόσωπο και αξίζει να το τολμήσεις!

Wearing
Clothes/Bag/Shoes: Favela
Belt: Mango
Sunglasses: Vogue

                                                                                                  Photographer: Θάνος Χατζητσάκος







Δες ακόμαMy Street Style Look


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram