My street style Look


Μέσα στα 6 χρόνια του blogging, αν με ρωτήσεις πιο είναι το αγαπημένο μου look το οποίο έχω διαμορφώσει, θα σου πω το street style.

Επειδή καθημερινά βρίσκομαι αρκετές ώρες στους δρόμους, έψαχνα και συνεχίζω να ψάχνω εναλλακτικές λύσεις για το τι μπορώ να φορέσω ώστε να είμαι μέσα στην μόδα, να είναι κάτι το διαφορετικό από τα looks που βλέπεις συνήθως στους δρόμους και το σημαντικότερο, να είναι άνετο και πρακτικό.
Θα σου πω για το δερμάτινο παντελόνι, το οποίο για εμένα είναι ένα κομμάτι passepartout επειδή μπορείς να του δώσεις εσύ τον χαρακτήρα στο ντύσιμο που θέλεις και να το κάνεις να υποστηρίζει τόσο ένα πρωινό look όσο και ένα βραδινό. Για να το κάνω περισσότερο casual και καθημερινό, πρόσθεσα ένα denim jacket από πάνω το οποίο έχει κάποια ανοίγματα στα μανίκια και μια velvet κορδέλα. Πρώτη φορά έκανα τον συνδυασμό leather με denim και πιστεύω πως ταιριάζει αρκετά το jacket αρκεί να είναι φαρδύ και όχι στενό.

Τα δυο κομμάτια στα οποία θέλω να δώσω έμφαση είναι τα γυαλιά με τον ροζ φακό τα οποία προσθέτουν style, είναι ένα κομμάτι το οποίο υποστηρίζω αρκετά και πρέπει να το δοκιμάσεις!
Τα μποτάκια είναι το highlight του όλου look καθώς έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο στο μπροστινό μέρος έχει ανοίγματα και στο πίσω μέρος υπάρχει μια επένδυση από μέσα με ένα μεταλλικό χρώμα. Το τακούνι είναι σε ένα επιτρεπτό ύψος ώστε να μπορείς να κινήσαι με ευκολία μέσα στην ημέρα και το χρώμα του κλασσικό ώστε να μπορείς να το ταιριάξεις σε διάφορα styles.


Wearing:  
Blouse: Lee JeansJacket: ZafulSunglasses: ZafulBag:ZafulShoes: Gianna Kazakoy

Διάβασε το προηγούμενο fashion post με ένα κλικ.







Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

12 comments:

  1. Ωραιο τζιν μπουφαν!

    https://dinamighty.com/

    ReplyDelete
  2. Λατρευω καθε ντυσιμο σου, αν και δεν το δειχνω συχνα ειμαι φανατικη θαυμαστρια σου!
    Το συνολο ειναι υπεροχο, ομως τα μποτακια ειναι εκπληκτικα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελευθερία μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλό σου λόγια!
      Χαίρομαι που σου αρέσει το σύνολο που έφτιαξα <3
      Πολλά φιλιά και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά

      Delete
  3. Υπέροχη τσάντα και λάτρεψα τις μεταλλικές λεπτομέρειες στα μποτάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς αυτά λάτρεψα και εγώ!!

      Delete
  4. so cute I love your style! xx keep up the fashion posts I do love it!!

    ReplyDelete
  5. Ό,τι είδα να φοράς μοιάζει τόσο φυσικό πάνω σου! Μου αρέσει πολύ το γούστο σου! Σε ό,τι αφορά στα τύπου δερμάτινα και στα τζιν με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη- μπορούν να σε "ντύσουν", όλο το χειμώνα. Να προσθέσω κι ένα μαλακό "μπόλικο" πουλόβερ κι είμαστε κομπλέ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νάντια, σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου! Χαίρομαι που σου αρέσουν τα looks που φτιάχνω. Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου, ένα αρκετά χοντρό πουλόβερ είναι απαραίτητο!

      Delete
  6. You rock this street style look ! So aesthetic !
    FashionDRA

    ReplyDelete

Instagram