Shop with me at Favela store

Shopping, η λέξη κλειδί για πολλές από εμάς, η λέξη με την οποία φαντάζεσαι μια καινούρια, ανανεωμένη ντουλάπα με ρούχα που σου έλειπαν, με ρούχα τα οποία μπορεί να δίσταζες να φορέσεις αλλά...ήρθε η ώρα να αλλάξεις το style σου!

Για αυτό λοιπόν και εγώ επισκέφτηκα το κατάστημα Favela, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι, για δω τι καινούριο υπάρχει στον χώρο της μόδας, ποια είναι τα χρώματα, τα υφάσματα και τα σχέδια τα οποία κυκλοφορούν φέτος στην αγορά.
Μόλις μπεις στο κατάστημα θα δεις έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο, κατηγοριοποιημένα ρούχα, όπως ακριβώς κάνω και εγώ στην δική μου ντουλάπα, και έναν αρκετά έξυπνο τρόπο για να τοποθετήσεις τα παπούτσια, προσέχοντας το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.
Αφού έψαξα ανάμεσα στα διαφορετικά ρούχα που υπάρχουν στην συλλογή του καταστήματος, πήρα τα κομμάτια όπου μου άρεσαν περισσότερο και διαμόρφωσα 2 looks τα οποία θα φόραγα με μεγάλη άνεση στην καθημερινότητα μου.




Για το πρώτο look, θέλησα να διαμορφώσω ένα βραδινό σύνολο, το αγαπημένο μου total black look, το οποίο να είναι girly αλλά με μια πιο rock διάθεση. Το μαύρο φόρεμα με τις υπέροχες διαφάνειες και τα μανίκια τύπου καμπάνα, εφαρμόζει ωραία στο σώμα και συνδυάζει δυο patterns το πουά και το floral τα οποία δένουν αρκετά όμορφα μεταξύ τους. Για να προσθέτω μια πιο rock διάθεση, ντύνω το φόρεμα με ένα leather jacket και μαύρα μποτάκια με χοντρό τακούνι.




Πως μπορούσε να λείπει το denim look από τις δικές μου επιλογές, εφόσον είναι το αγαπημένο μου τόσο για μια καθημερινή εμφάνιση όσο και για ένα πιο ιδιαίτερο styling. Ίσως είναι ο πιο στιλιστικά ωραίος και άνετος συνδυασμός που έχω κάνει με δυο αρκετά statement denim κομμάτια. Συνδυάζει το jean παντελόνι με τα κρόσσια στο τελείωμα και ένα αρκετά μακρύ denim jacket το οποίο είναι ένα κομμάτι passepartout γιατί μπορείς να το φορέσεις με μια μεγάλη γκάμα από outfits, κάνοντας τα να δείχνουν διαφορετικά, αλλάζοντας το style τους και δίνοντας μια πιο ανάλαφρη και denim διάθεση.






Όλα τα ρούχα που φοράω μπορείς να τα βρεις στο κατάστημα της Favela αλλά και στο eshop τους.

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

3 comments:

Instagram