Back to the denim years



Jeans, jeans και πάλι jeans. 
Ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα, μαύρα, λευκά, με σκισίματα ή όχι, mom's fit, boyfriend style, skin fit, jackets, one piece, trousers, skirts και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλα επιτρέπονται!

Είμαι λάτρης του denim look, σου έχω δείξει αρκετά outfits και θα συνεχίσω να σου δείχνω επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί συνδυασμοί τους οποίους μπορείς να κάνεις ώστε να μην φαίνεται ποτέ ως κάτι "κοινό" το ντύσιμο σου. Το προηγούμενο denim's look το οποίο είχα κάνει, θα το βρεις με ένα κλικ εδώ.

Στο σημερινό άρθρο θα σου δείξω ένα αγαπημένο μου κομμάτι one piece denim, ή αλλιώς την σαλοπέτα παντελόνι. Ένα ρούχο το οποίο είναι άνετο, κολακεύει το σώμα, μπορείς να το αναδείξεις με πολλούς τρόπους και μπορείς να το φορέσεις όλες τις εποχές. Προσθέτει θηλυκότητα και style στο ντύσιμο σου με έναν απλό τρόπο και αν επιλέξεις μια πιο loose φόρμα όπως αυτή που επέλεξα εγώ, θα μπορέσεις εύκολα να κρύψεις κάποια σημεία τα οποία δεν θέλεις να τονίσεις.
Επέλεξε στα jeans σου ένα πιο σκουρόχρωμο τόνο χρώματος ειδικά τώρα για τον χειμώνα ώστε να κάνει αντίθεση με το λευκό σου top το οποίο μπορεί να είναι από πουκάμισο μέχρι και pullover.
Το λευκό στοιχείο στα ρούχα πάντα το επιβραβεύω και το επιλέγω στο καθημερινό μου ντύσιμο καθώς πιστεύω πως μπορεί να δώσει την δική του νότα στο ντύσιμο και να το κάνει αρκετά εντυπωσιακό. Αν λατρεύεις το minimal στοιχείο στο ντύσιμο σου σίγουρα θα καταλάβεις τι εννοώ.

Με ένα λευκό πουκάμισο μέσα από την σαλοπέτα έδωσα ένα διαφορετικό ύφος στο ρούχο ίσως λίγο πιο σοβαρό και αρκετά εντυπωσιακό. Ολοκλήρωσα το outfit με ένα denim jacket σε ένα πιο ανοιχτό τόνο για να κάνω αντίθεση, μαύρα μποτάκια με κορδόνια και χοντρό τακούνι για μια πιο sport αλλά και military διάθεση και μια μαύρη ζώνη στην μέση.


Wearing:  
Shirt: Lee JeansJacket: Lee JeansJacket: ReikoShoes: S.PieroSunglasses: The Glass Of Brixton

Διάβασε το προηγούμενο fashion post με ένα κλικ.












Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

6 comments:

  1. Cute shoes :) Great presentation :)
    beautiful woman with class :-)! I like this
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Αγαπω πολυ τα τζιν.Πολυ ωραια τα κομματια που εδειξες πολυ καλη δουλεια:)

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο το στυλ και σου πάει!!! <3 Πολύ καλή δουλειά..
    Φιλιά :*

    Τσεκαρε με αν θες... ειμαι καινουργια
    https://anardilya.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπώ πολύ το denim! Σε ευχαριστώ πολύ!

      Delete

Instagram