What's in my Mail Box?

Το τρίτο άρθρο για την καινούρια στήλη του blog, με πράγματα τα οποία μου έχουν σταλεί, είναι καινούρια στην αγορά, τα έχω δοκιμάσει και σου γράφω την γνώμη μου για αυτά!
Αν σου αρέσουν αυτού το είδους τα άρθρα, μην ξεχάσεις να μου το γράψεις στα σχόλια και να διαβάσεις το προηγούμενο Mail Box.

Δυο εταιρίες (αγαπημένες) σου έχω για σήμερα, την Jurlique η οποία ειδικεύεται στην περιποίηση του σώματος και προσώπου και την Gosh η οποία έχει καλλυντικά. 


Body Exfoliating Gel
Μιας ελαφριάς μορφής gel με αρκετούς κόκκους για μέτρια προς βαθιά απολέπιση σώματος. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε πόδια και χέρια, περιοχές όπου θέλουν μια έξτρα περιποίηση. Απλώνω μια μικρή ποσότητα καθώς έχει αρκετούς κόκκους οπότε μπορεί να καλύψει μια μεγάλη περιοχή, το αφήνω για λίγα λεπτά και το ξεβγάζω. Πρόσθεσε μια καλή ενυδατική σώματος ώστε να δεις άμεσα αποτελέσματα.
Είναι το μπουκαλάκι που λατρεύω να έχω στο μπάνιο μου, το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα και έχει μια ήπια και ευχάριστη μυρωδιά.


Η σειρά περιποίησης από Jurlique ολοκληρώνεται με την κρέμα απολέπιση για τα χέρια η οποία θα γίνει η αγαπημένη μου για τον χειμώνα επειδή θα την χρησιμοποιώ αρκετά σε συνδυασμό με μια ενυδατική κρέμα ώστε να αποφύγω όσο περισσότερο μπορώ την τραχιά επιφάνεια που έχουν λόγω κρύου καιρού. 
Για την προστασία των χειλιών χρησιμοποίησα το Gloss για ενυδάτωση και απαλότητα. Δεν αφήνει κάποιο χρώμα στα χείλη, έχει γεύση μέντας και το χρησιμοποιώ εκτός από μόνο του και πάνω από το κραγιόν μου μέσα στην μέρα ώστε να παραμείνουν ενυδατωμένα τα χείλη μου.


Gosh ίσως πλέον η αγαπημένη μου εταιρία καλλυντικών λόγω του ότι όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει κάνουν όντως αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν. Η καινούρια σειρά τους αποτελείται από primers και corrector-concealers σε μορφή μολύβι-stick.
Το primer plus είναι το primer προσώπου το οποίο το χρησιμοποιείς ως βάση πριν από το μακιγιάζ σου ώστε να έχει περισσότερη διάρκεια. Έχει λευκό χρώμα και καθώς το απλώνεις γίνεται ένα ανοιχτό μπεζ. Το χρησιμοποίησα αρκετές φορές και όντως δίνει διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ αλλά παρατήρησα πως αντέδρασε με την ακμή μου οπότε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.
Το prime'n set, το primer σε μορφή σκόνης το οποίο το απλώνεις σε όλο σου το πρόσωπο μετά το μακιγιάζ για έξτρα σταθεροποίηση. Με μια λέξη το λάτρεψα γιατί κάνει ακριβώς αυτό το οποίο υπόσχεται!
Τέλος είναι το primer ματιών σε μορφή stick μαζί με ένα βουρτσάκι για να το απλώνεις, το οποίο αν και δεν δοκίμασα για αρκετές μέρες με άφησε ικανοποιημένη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάτω από τις σκιές ή το eyeliner ώστε να έχει περισσότερη διάρκεια αλλά και σκέτο για να αποχρωματίσεις τα βλέφαρα σου σε περίπτωση που έχεις κάποια ερυθρότητα.


Για το τέλος άφησα τα αγαπημένα μου Concealers, Bronzer και Highliters τα οποία αγάπησα και πλέον χρησιμοποιώ καθημερινά στο μακιγιάζ μου.
Τα δυο concealers έρχονται σε μια ανοιχτή μπεζ απόχρωση, 03 Light, για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια σου και σε μια ελαφρώς πιο σκουρόχρωμη,04 Medium για να καλύψεις ατέλειες όπως είναι τα σπυράκια. Έχουν και τα δυο πολύ καλή κάλυψη και το κυριότερο είναι πως δεν φεύγουν μέσα στην μέρα, είναι σταθερά.
Τα bronzers ή αλλιώς τα concealers σε σκούρο χρώμα έρχονται και αυτά σε δυο αποχρώσεις τις 05 Dark και 06 Very Dark. Έχω δοκιμάσει μόνο την πιο σκουρόχρωμη την οποία χρησιμοποιώ ως bronzer για να κάνω τις σκιάσεις του προσώπου μου και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Είναι μαλακά σε υφή με αποτέλεσμα να απλώνονται εύκολα με ένα πινέλο και με αρκετά καλή χρωματική απόδοση.
Τα highliters ολοκληρώνουν το μακιγιάζ προσφέροντας μια διακριτική λάμψη την οποία μπορείς να "χτίσεις" βάζοντας περισσότερο προϊόν. Οι δύο αποχρώσεις είναι η 01 Vanilla kai h 02 Golden.

Διάβασε το προηγούμενο άρθρο μόδας του Study About Fashion.

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram