First to Fall


Κάτι όχι και τόσο καλοκαιρινό αλλό ούτε και τόσο φθινοπωρινό, μιας και έχουμε αποχαιρετίσει τις ζεστές μέρες και τα πρώτα κρύα έχουν έρθει! Το πρώτο άρθρο για τον μήνα Οκτώμβρη, το πρώτο fall outfit, στο οποίο έχω συνδυάσει καλοκαιρινά κομμάτια που έχω ακόμα στην ντουλάπα μου και τα πρώτα φθινοπωρινά.

Την αγάπη μου για το λευκό την έχω δείξει πολλές φορές, είναι το χρώμα που φοράω σε όλες τις εποχές και θα είναι για πάντα η πρώτη μου χρωματική επιλογή σε ρούχα. Η πουκαμίσα που φοράω έχει ακόμα μια δόση καλοκαιριού, με τον κατάλληλο συνδυασμό όμως, μπορείς να την φορέσεις και τον φθινόπωρο, αν δεν θέλεις να αποχωριστείς ακόμα αυτούς του μήνες των διακοπών.
Την συνδύασα με ένα μακρύ παντελόνι καμπάνα σε χειμερινό ύφασμα με ρίγες, ένα στοιχείο που πλέον δεν είναι μόνο του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου. Οι ρίγες έιναι ένα pattern στο οποίο αξίζει να επενδύσεις καθώς παραμένει στην μόδα και σίγουρα θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα.

Τα παντελόνια καμπάνα τα αγαπώ γιατί ενώ ακολουθούν την γραμμή του σώματος στο τελέιωμα ανοίγουν και δίνουν ένα τελείως διαφορετικό style στο ντύσιμο, μπορείς να τα φορέσεις και με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά και με sneakers. Τα sneakers, είναι ένα ακόμα trend της φετινής μόδας, ένα αρκετά βολικό και άνετο trend, μπορείς να τα συνδυάσει με οποιοδήποτε παντελόνι ή φούστα προτιμάς. 

Βρες τα ρούχα και αξεσουάρ που φοράω!

Blouse: nisω by infashionshop.gr
Trousers: Benetton
Shoes: Pull and Bear
Φωτογράφος: Μάριος Κορναράκης







Διάβασε ακόμα: Town
Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

Instagram