The Tweed Trend


The tweed trend σε σαλοπέτα είναι η δική μου πρόταση για ένα σαββατοκύριακο, για ψώνια, ποτό ή για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ή σε όποιο μέρος  βρίσκεσαι. Σχεδόν ένα χρόνο πριν το tweed ύφασμα ήρθε ξανά στην μόδα και φέτος θα το δεις αρκετά στα μαγαζιά σε διάφορα κομμάτια όπως φούστες, σακάκια, παντελόνια, μπλούζες και τσάντες. Είναι ένα ιδιαίτερο ύφασμα και όχι μόνο χειμωνιάτικο καθώς μπορείς να βρεις αρκετά φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα ρούχα.

Για εμένα είναι το ύφασμα με το οποίο αν δεν θέλεις να κάνεις styling, μπορεί να σταθεί έντονα από μόνο του σαν ρούχο αλλά αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με άλλα κομμάτια σίγουρα θα δείξει αρκετά εντυπωσικό. Στο σημερινό look επέλεξα να φτιάξω ένα ρομαντικό outfit βάζοντας από μέσα ένα μαύρο πουκάμισο με ένα υπέροχο φιόγκο στο λαιμό, το οποίο μπορείς να το δέσεις όπως εσύ θέλεις, εγώ επέλεξα ένα πιο χαλαρό δέσιμο.
Οι over the knee boots αλλά και οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο είναι για ακόμα μια φορά στην μόδα όπως επίσης και οι μπότες τύπου κάλτσα, ένα κομμάτι το οποίο από την περσινή φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη σεζον έκανε εμφάνιση και συνεχίζει και φέτος.

Γιατί σου προτείνω να έχεις στην ντουλάπα σου μια μπότα ή μποτάκι τύπου κάλτσα; Γιατι είναι αρκετά άνετη, μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις το καλσον με αυτή και κολακεύει το πόδι σου. Στο outfit που φοράω έχω προσθέσει ένα μαύρο καλσον εφόσον όλο το σύνολο είναι σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις.

Wearing total Favela Look.
                                                                                                  Φωτογράφος: Μάριος Κορναράκης










Δες ακόμα: Dress it up with Blue


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram