They are real by Benefit


Πολλές φορές μπαίνω στην αναζήτηση για μια μάσκαρα που να είναι κατάλληλη για πρωινές ώρες, άλλη που να προσφέρει πιο έντονο αποτέλεσμα, χωρίς κόμπους, με μήκος ή όγκο και αλλάζω αρκετές μέχρι να βρω αυτή που να μου ταιριάζει.

Περιγράφοντας λίγο τον εαυτό μου, έχω έντονες βλεφαρίδες με αρκετό μήκος για φυσικές, αρκετά μαύρες και με λίγο όγκο. Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω μια μάσκαρα η οποία να μην έχει έντονο αποτέλεσμα σε εμένα και όταν λέω έντονο εννοώ δραματικό γιατί για τις πρωινές ώρες  θέλω κάτι πιο φυσικό, κάτι που να δείχνει πιο αληθινό!

Μέχρι που δοκίμασα την Theyre real της Benefit. Αν και στην αρχή μου πήρε λίγο χρόνο για να βρω τον κατάλληλο τρόπο για να χειρίζομαι του βουρτσάκι στο τέλος μου άρεσε το αποτέλεσμα και συχνά με ρωτάνε πoια μάσκαρα φοράω.


Ξεκινώντας από την συσκευασία, θα έλεγα πως είναι ένα ιδιαίτερο ‘κόσμημα ’ για το boudoir. Είναι σαν καθρέπτης, μια λεπτή συσκευασία και αρκετά κομψή.  Το βουρτσάκι είναι μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, όχι όμως εκείνα τα πολύ μεγάλα που δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς και είναι αρκετά εύκαμπτο.


Είναι πλαστικό όπως και οι τρίχες του, οι οποίες έχουν δυο μεγέθη σειρά παρά σειρά. Άλλες είναι πιο μακριές και άλλες πιο κοντές, είναι πυκνές έχουν όμως μικρά κενά μεταξύ τους τα οποία δίνουν διαχωρισμό. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό το οποίο την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι τρίχες που έχει στο μπροστινό μέρος ώστε να τοποθετείται εύκολα προϊόν ακόμα και στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος του ματιού και συχνά τις παραμελούμε.

Το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι καλά διαχωρισμένες βλεφαρίδες με αρκετό μήκος χωρίς όμως πάρα πολύ όγκο ώστε να μην φαίνονται ψεύτικες. Αρκετά βολικό για τις πρωινές ώρες, την προτιμώ όμως και για το βράδυ όταν θέλω ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα και λειτουργεί εξίσου καλά και εκεί. Η καμπύλη που κάνει στις βλεφαρίδες έχει διάρκεια σε εμένα, δεν πέφτει μέσα στη μέρα όπως επίσης και δεν παρατηρώ κομματάκια στο κάτω μέρος του ματιού από τη μάσκαρα.


Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ, αφαιρείται εύκολα και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν βγαίνει σαν κομματάκια αλλά σε μεγάλα τμήματα όσο μια βλεφαρίδα.

Είναι μια αρκετά καλή μάσκαρα που την προτείνω για ένα φυσικό, ήπιο αποτέλεσμα  χωρίς να δίνει το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων αλλά να ξεχωρίζει και να έχει διάρκεια.


                          Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook          

16 comments:

  1. Την είχα δοκιμάσει πριν απο αρκετό καιρό και μου φάνηκε καλή όχι όμως σε σημείο που να με ενθουσιάσει, την πήρα πρόσφτα και απο το περιοδικό που την είχε δώρο αλλά για μία ακόμη φορά δεν με ενθουσίασε. Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι δύσκολο να βρεις μια μάσκαρα που να σου ταιριάζει αρκετά αυτό είναι σίγουρο! Εμένα μου αρέσει αρκετά ιδιαίτερα για τις πρωινές ωρες! Πολλά φιλια :)

      Delete
  2. Έχω την ίδια γνώμη με τη Νατάσα, δεν κάνει και πολλά σε μένα!Το αποτέλεσμα πυ έχεις εσύ στη φωτογραφία είναι ικανοποιητικό αλλά σε μένα δεν το κάνει!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ίσως επειδή έχω ήδη μακριές βλεφαρίδες να τις βοήθησε αρκετά για να μου δώσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

      Delete
  3. Συμφωνώ! Και εγώ από το περιοδικό την δοκίμασα και περίμενα καλύτερα αποτελέσματα! Ένα καλό είναι ότι σε εμένα τις ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες! Αλλά περίμενα για ένα τέτοιο ακριβό προϊόν να κάνει κάτι καλύτερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δίνει όντως αρκετά καλό διαχωρισμό αλλά γενικότερα δίνει ένα ήπιο προς μέτριο αποτέλεσμα. Δηλαδή αν θέλεις κάνει πιο έντονο η δραματικό σίγουρα δεν είναι η πρώτη επιλογή!

      Delete
  4. Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ το τελευταίο διάστημα και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα πρωί-βράδυ. Αν είναι κάποια διατεθειμένη να πληρώσει κοντά 19 ευρώ αν θυμάμαι καλά τότε πιστεύω πως δε θα το μετανιώσει με τίποτα. :) Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς! Όποτε δεν θέλω πολύ έντονο αποτέλεσμα το βράδυ την χρησιμοποιώ και μου αρέσει αρκετά! :)

      Delete
  5. Πηρα το travel size απο περιοδικο την δοκιμασα μονο μια φορα και επειδη δεν με ενθουσιασε την εδωσα , ισως επρεπε να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχα ίσως έπρεπε ναι! Αλλά εντάξει δεν ταιριάζουν και όλα σε όλους! :)

      Delete
  6. xm.. η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τον όγκο στις βλεφαρίδες, οπότε η συγκεκριμένη δε θα μου ταίριαζε! ευτυχώς που δεν ενέδωσα στον πειρασμό να την αγοράσω από το περιοδικό που την έδινε πρόσφατα. χου χου ^^.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλύπτει περισσότερο το κομμάτι του "μήκους" για να δείχνουν και πιο αληθινές! Αυτό το περιοδικό με το δειγματάκι το ακούω συνέχεια! χαχα Φιλιά Έφη μου! <3

      Delete
  7. Looks nice :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/2015/10/one-last-time.html
    Maria V.

    ReplyDelete
  8. Εχω love-hate relationship με αυτη την μασκαρα. Μια την λατρευω, την επομενη μου την σπαει που ακουμπανε οι βλεφαριδες στο βλεφαρο κ αφηνει λεκεδες. Μου αρεσει παντως περισσοτερο μετα απο καιρο που αρχιζει λιγο να στεγνωνει! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι αρκετά υγρή στην αρχή και για αυτό να έχεις ίσως πρόβλημα! Αλλά ναι με τον καιρό θα στεγνώσει λιγάκι..

      Delete

Instagram