Hydration in the Shower


Ίσως είναι η πρώτη φορά που μπορείς να προσφέρεις ενυδάτωση στο σώμα σου όταν κάνεις μπάνιο ή ντουζ. Πόσο βολικό και εύκολο μπορεί να ακούγεται αυτό; Αν και οι ενυδατικές κρέμες είναι ένα ξεχωριστό αγαπημένο κομμάτι, πολλές φορές δεν βρίσκω το χρόνο για μια σωστή ενυδάτωση και καταλήγω να μην βάζω τίποτα και να αφιερώνω το σαββατοκύριακο για αυτό το λόγο.



Τώρα όμως υπάρχει λύση, την δοκίμασα, δουλεύει και στην προτείνω! Εδώ και αρκετό καιρό η Nivea έχει βγάλει μία καινούρια σειρά προϊόντων, το conditioner σώματος για ξηρές επιδερμίδες, για κανονικές, με βούτυρο κακάο, μέλι, το Q10 για κανονικές – ξηρές επιδερμίδες και αρκετά άλλα τα οποία μπορείς να δεις εδώ. Εγώ δοκίμασα το τελευταίο και έμεινα ικανοποιημένη.


Το συγκεκριμένο conditioner είναι για σύσφιξη σώματος, έχει υφή κρέμας και πέρλες Q10 οι οποίες ουσιαστικά είναι κίτρινοι κόκκοι. Το απλώνω στα σημεία που θέλω να ενυδατώσω, στα πόδια κυρίως και το αφήσω να δράσει για μερικά λεπτά. Νοιώθω την επιδερμίδα μου δροσερή και αναζωογονημένη τη στιγμή που δρα αλλά και αφού το ξεπλύνω. Είναι αρκετά πιο μαλακή και ενυδατωμένη και επειδή περιέχει αυτούς τους κόκκους, προσφέρει μια μικρή δόση απολέπισης. Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που κάνω μπάνιο, είναι μια έξτρα περιποίηση που μου αρέσει να κάνω και βοηθάει αρκετά την επιδερμίδα μου.

Δεν μένουν υπολείμματα πάνω στο δέρμα, μπορώ να φορέσω αμέσως τα ρούχα μου και κυρίως δεν χρειάζεται να βάλω ενυδατική κρέμα. Η επιδερμίδα μου εξακολουθεί να είναι απαλή και ενυδατωμένη και εγώ έχω εξοικονομήσει χρόνο!

                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook    

10 comments:

  1. τελιοο φενετε.... δεν το ηξερα οτι εβγαλαν και condisioner σωματος !!!μια χαραα!!!! ναι εχεις δικιο πολλες φορες δεν προλαβαινουμε να ενυδατώσουμε το δερμα μας... ποιο ευκολα οτι κανουμε στο ντουζ!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σχετικά καινούριο προϊόν και κάνει δουλειά! Να το δοκιμάσεις, θα χαρώ πολύ να διαβάσω την άποψη σου! :)

      Delete
  2. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα με σώσει, ειδικά στα καθημερινά ντους πρέπει να ντυθώ αμέσως και να φύγω! Θα το δοκιμάσω και πιστεύω θα το ευχαριστηθώ τώρα που το δέρμα μου γίνεται πιο ξηρό!

    Marylooo
    Από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς και εμένα για αυτό το λόγο με έχει βοηθήσει! Να το δοκιμάσεις, είναι καλό και σίγουρα θα δεις διαφορά στο δέρμα σου :)

      Delete
  3. Φανταστικο προιον! Εχω χρησιμοποιησει αυτο με το Q10 αλλα τελικα προτιμω το μπλε (με αμυγδαλελαιο για ξηρες επιδερμιδες) απλα γιατι εχει αυτη την μυρωδια της κλασσικης κρεμας χεριων Nivea που ολοι αγαπησαμε. Πολυ ωραιο post! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόλις μου τελειώσει θα δοκιμάσω και εγώ και άλλες σειρές, ειδικά αυτή με το βούτυρο κακάο! Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου! :)

      Delete
  4. Ακούγετε πολύ ωραίο! Είμαι λάτρης της σειράς dove purely pampering, αλλά βάζω ενυδατική μετά. Μόνο με τα σκραμπ απο την ΤΒS δεν βάζω κρέμα. Φιλάκιααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η συγκεκριμένη με καλύπτει και χωρίς ενυδατική κρέμα! Τα scub του the body shop είναι φοβερά όπως και τα body butter! :)

      Delete
  5. Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο. Είχα δοκιμάσει το αντίστοιχο της Dove και ενώ είναι αγαπημένη εταιρεία δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Ούτε ως αφρόλουτρο ούτε ως ενυδάτωση. Μόνο το κλασικό του άρωμα μου άρεσε. Κατέληξα να το χρησιμοποιώ ως κρέμα για το ξύρισμα... Θα δοκιμάσω όμως και αυτό της Nivea μήπως έχει καλύτερη υφή και με κάνει να αγαπήσω αυτή την κατηγορία... Πολύ όμορφες φωτογραφίες. Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το είχα δει αυτό της Dove που είχε βγάλει αλλά της Nivea δεν είναι αφρόλουτρο. Μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα δεν λειτουργεί ως καθαριστικό. Να το δοκιμάσεις και να μου πεις την γνώμη σου! Έχει πολλές σειρές, κάποια θα σου ταιριάξει! Φιλιά!! :)

      Delete

Instagram