Μια γευση απο την ΤριποληΠολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε το πόση ομορφιά έχουμε γύρω μας, τους τόπους και τα μέρη που υπάρχουν, από τις πόλης μέχρι το πιο μικρό χωριό. Οι πιο μακρινές χώρες, τα μέρη που ταξιδεύεις ώρες για να πας, συναρπάζουν περισσότερο κάποιον αλλά τι μπορεί να αντικατασταθεί με μια θάλασσα πράσινου και το άκουσμα της ηρεμίας;

Μετά το τελευταίο ταξίδι στην Χαλκίδα, επισκέφτηκα την Τρίπολη, τόσο την πόλη όσο και 2 κοντινά χωριά τα οποία αν και απέχουν μόλις μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, είναι λες και αλλάζεις ολόκληρη χώρα. Η διαδρομή είναι πάντα αυτή που θυμάσαι γιατί αυτό που αντικρίζεις είναι η φύση στην καλύτερη εκδοχή της, κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις σε μια πολυσύχναστη πόλη.

Η κεντρική πλατεία της Τρίπολης η οποία είναι σχετικά καινούρια έχει άπλετο χώρο για περπάτημα, ο πεζόδρομος είναι πολύ μεγάλος, υπάρχει ένα σιντριβάνι, παιδική χαρά, αγάλματα και μια κατασκευή που έχουν κάνει μπροστά από το Θέατρο.

Οι πιο ωραίες εικόνες όμως είναι αυτές που βλέπεις στα χωριά τα οποία μιας και είναι ορεινά, αντικρίζεις βουνά γεμάτα δάση, πολύ πυκνή βλάστηση η οποία φτάνει μέχρι εκεί που μπορείς να δεις.

                      Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


Instagram