H&M Flagship new store


Σίγουρα το έχεις ακούσει, μπορεί να το έχεις επισκεφτεί...και αν όχι πρέπει να το κάνεις! Η H&M άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημα σε όλη την Ελλάδα, στην Ερμού (Ερμού 11 και Βουλής), ένα εξαώροφο πολυτελές κτήριο που τραβάει το ενδιαφέρον σε όποιον περάσει από μπροστά.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το VIP party, η οργάνωση του οποίου ήταν πολύ καλή. Υπήρχε σε κάθε όροφο προσωπικό, μπαρ με ποτά που φτιάχνονταν εκείνη τη στιγμή  και μικρά γεύματα για τον κόσμο. Η μουσική ήταν αρκετά ωραία, η Τάμτα έκανε live performance συνοδευόμενη από μια πολύ καλή ορχήστρα και το άκουσα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Τον χώρο τον είχαν διαμορφώσει κατάλληλα για εκείνη την μέρα, η συλλογή είναι τέλεια τοποθετημένη στο χώρο και φυσικά υπάρχει beauty corner.

Η H&M εδώ και λίγο καιρό έχει βγάλει την καινούρια συλλογή με μακιγιάζ η οποία αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία σε make up, σκιές, ρουζ, μανό, πινέλα, όπως και προϊόντα περιποίησης σώματος. Οι χρωματικές επιλογές καλύπτουν όλη την γκάμα και κάθε γούστο, θέλω να τα δοκιμάσω αρκετά γιατί είναι όλα οικονομικά!


















 Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


2 comments:

  1. Πρέπει να ήταν πολύ ωραία εκδήλωση. Ανυπομονώ να το επισκεφτώ. Πολύ ωραίες οι εικόνες που τράβηξες! Φιλάκια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'Ήταν μια αρκετά καλή εκδήλωση Φυσικά να το επισκεφτείς είναι πάρα πολύ ωραίο κατάστημα! :)

      Delete

Instagram