The empties post

Γεμάτο χρώματα, αρώματα και πολλά προϊόντα για review περιλαμβάνει το σημερινό άρθρο. Προϊόντα που δοκίμασα, που έφτασαν στο τέλος τους, αρκετά από τα οποία σου προτείνω ανάλογα με τον τύπο δέρματος σου και φυσικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σου στις μυρωδιές.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις κρέμες σώματος και προσώπου, καθαριστικά προσώπου, dry shampoo, αφρόλουτρα, προϊόντα ντε-μακιγιαζ και πολλά ακόμα, αν όμως θέλεις να δεις ακόμα περισσότερα, κάνε κλικ εδώ, για να διαβάσεις και το προηγούμενο άρθρο με skincare καλλυντικά.


Ένα από τα πράγματα που λατρεύω να κάνω για την περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι να δοκιμάζω διάφορες κρέμες σώματος. Το μυστικό για να μην ξεχνάς να την εφαρμόζεις είναι να τη χρησιμοποιείς κάθε φορά μετά το μπάνιο ώστε να μένει πάντα ενυδατωμένη η επιδερμίδα σου. Μια εταιρία που δοκίμασα για πρώτη φορά και σου προτείνω να δοκιμάσεις και εσύ είναι η Ελληνική εταιρία Aroma. Θα τις βρεις ακόμα και σε supermarket, βγαίνει σε 3 μυρωδιές, είναι απίστευτα απαλή πάνω στην επιδερμίδα και δίνει ξεχωριστεί αίσθηση.
Bioten, την γνωρίζεις, μια αρκετά οικονομική εταιρία με καλής ποιότητας προϊόντα και υπέροχες μυρωδιές. Αν ψάχνεις κάτι με ήπια μυρωδιά δοκίμασε την nutri oil, θα σε εντυπωσιάσει.


Δεν περιλαμβάνω συχνά στα άρθρα αφρόλουτρα και shampoo όμως τα συγκεκριμένα αξίζει να αναφερθούν. Η Le petit Marseiliais έχει γίνει αγαπημένη μου εταιρία, γιατί πάντα βρίσκω μια μυρωδιά που μου ταιριάζει και είναι αρκετά απαλά πάνω στην επιδερμίδα. 
Τα σχετικά καινούρια αφρόλουτρα της Bioten, που έρχονται σε αυτή την τεράστια συσκευασία με την πολύ εύκολη σε χρήση συσκευασία και την υπέροχη μυρωδιά βανίλια, πρέπει να τα δοκιμάσεις!


Σου είχα δείξει και στο τελευταίο άρθρο με προιόντα κατά της ακμής, την κρέμα νυχτός από την Gido, χειροποίητα φυσικά καλλυντικά, η οποία με βοήθησε στο να μειωθεί η ακμή και να δείχνει πιο υγιείς η επιδερμίδα μου. Δοκιμάζω πλέον, αρκετές εταιρίες με φυσικά καλλυντικά καθώς έχω δει ότι έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην δική μου επιδερμίδα. Ακόμα μια κρέμα που δοκίμασα είναι από την εταιρία Panthenol, αν δεν έχεις δοκιμάσει προϊόντα της σου προτείνω να δεις τι υπάρχει γιατί είναι μια εταιρία που προσέχει αρκετά τα προϊόντα της, και συχνά μπορείς να βρεις προσφορές.


Δυο καθαριστικά προσώπου που χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες είναι της Avene, μια κλασική αξία σε προϊόντα προσώπου, και της The body shop το gel καθαρισμού Vitamin C με λεπτούς κόκκους για καθημερινό έντονο καθαρισμό της επιδερμίδας. Η The body shop είναι μια εταιρία που συνεχίζω να επιλέγω, έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα, από αρώματα, καλλυντικά, shampoo, κρέμες σώματος και αρκετά ακόμα τα οποία με έχουν αφήσει ικανοποιημένη.
Η Bioten είναι η εταιρία που υπάρχει πάντα στο συρτάρι με τα καλλυντικά του μπάνιου και όχι άδικα αφού κάθε φορά βγαίνει με αρκετά καλά καινούρια προϊόντα, όπως η σειρά Detox. Έχω δοκιμάσει μόνο το νερό ντε-μακιγιαζ το οποίο είναι απίθανο, αφαιρεί και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ, είναι απαλό πάνω στην επιδερμίδα και στην περιοχή των ματιών και είναι η πιο εύκολη λύση για να αφαιρέσει το μακιγιάζ σου.
Φροντίζω τις περισσότερες φορές να έχω ένα face mist για μετά το μακιγιάζ ώστε να μου δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και το προϊόν το οποίο χρησιμοποιώ ξανά και ξανά είναι από την mastiha care, με υπέροχη μυρωδιά μαστίχας και φυσικά όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες. 


Κεφάλαιο περιποίηση μαλλιών και εδώ θα δεις προϊόντα που επιλέγω ξανά και ξανά όπως είναι της Pantene και της Orzene τα spray conditioner τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά για μια επιπλέον απαλότητα και φυσικά για την υπέροχη μυρωδιά τους. 
Το dry shampoo από Batiste έχει γίνει αγαπημένο γιατί είναι η εύκολη λύση κάθε φορά που θέλω τα μαλλιά μου να δείχνουν πιο φρεσκολουσμένα, καθώς απορροφάει την λιπαρότητα και δείχνουν σε χρόνο μηδέν πιο καθαρά. 


Διάβασε ακόμαNew hair cut + hair care routine

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram