Skin comes first for Ren



Η φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι ένα θέμα που με αφορούσε πάντα και όσο περνάει ο καιρός πιάνω τον εαυτό μου να ασχολείται όλο και περισσότερο, αναζητώντας τα κατάλληλα εκείνα προϊόντα για το δέρμα μου.

Πριν μερικούς μήνες, ήμουν καλεσμένη σε μια εκδήλωση από την εταιρία Ren Skincare. Ένα event το οποίο είχε ως κεντρικό σημείο το καινούριο τους προϊόν περιποίησης προσώπου, το Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift serum. Ήταν ένα αρκετά ιδιαίτερο event, δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο ξανά, πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου γίνονται μαθήματα yoga και pilates. Μέτα από την παρουσίαση του προϊόντος, το οποίο θα αναλύσω στην συνέχεια, κάναμε yoga face, εστιάσαμε στις αναπνοές και στις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για να ξεκουράσουμε το προσώπου και να επαναφέρουμε την λάμψη.


Το serum ματιών έχει μορφή γέλης άλλα όχι τόσο έντονη όσο έχεις συναντήσει πιθανόν σε άλλα προϊόντα, είναι σε πιο ήπια μορφή το gel. Η συσκευασία είναι στα 15mL, έχει αντλία και χρειάζεσαι μια πολύ μικρή ποσότητα για την επιδερμίδα σου. Απλώνεται κάτω από την περιοχή των ματιών, στα βλέφαρα αλλά μπορείς να την εφαρμόσεις και λίγο πιο κάτω, φτάνοντας σχεδόν στα ζυγωματικά.


Τι ακριβώς κάνει; Επιδιορθώνει ατέλειες, προσφέρει λάμψη, απαλότητα και όπως αναγράφει εφέ lifting. Το πιο εντυπωσιακό από όλα για εμένα είναι ότι εφαρμόζεται και πάνω από το μακιγιάζ. Στην εκδήλωση, υπήρχε μια αισθητικός η οποία εφάρμοσε το προϊόν πάνω από το μακιγιάζ μου με απαλές και μεθοδικές κινήσεις και αμέσως είδα διαφορά. Απορρόφησε όλη τη λιπαρότητα που είχε το πρόσωπο μου από την ημέρα, ένοιωθα λες και είχα μόλις βαφτεί και μου έδωσε την ενυδάτωση που χρειαζόμουν.

Δοκιμάζω το προϊόν για αρκετό καιρό τώρα, το εφαρμόζω το βράδυ μετά από ένα καλό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου και μου έχουν μείνει μόνο θετικές εντυπώσεις. Είναι από τα πιο πλούσια σε υφή προϊόντα που έχω βάλει στην επιδερμίδα μου και το πρωί η περιοχή κάτω από τα μάτια μου είναι πολύ απαλή, δείχνοντας τα ξεκούραστα.

Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το προϊόν και να παρευρεθώ στην εκδήλωση, σίγουρα το συνηστώ να το δοκιμάσετε, πιστεύω πως σε αρκετούς θα αρέσει και περιμένω τα σχόλια σας!


   Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


4 comments:

  1. πολύ ενδιαφερον! και αν δεν κάνω λάθος, η Ren δεν κάνει πειράματα σε ζωάκια! θα την τσεκάρω σίγουρα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς, δεν κάνει πειράματα σε ζώα! Να το κοιτάξεις είναι πολύ καλό προϊόν και στο προτείνω σίγουρα! :)

      Delete
  2. Ακουγεται πολυ ενδιαφερον.Λεω να την αναζητησω καποια στιγμη...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και είναι πολύ ενδιαφέρον! Αν την δοκιμάσεις θα χαρώ να μου πεις την γνώμη σου :)

      Delete

Instagram