Denim Casual Look + 3 Ways to wear it


Do it like the 90's! Πέντε styles που επέστρεψαν ξανά στην μόδα, έχοντας πλέον τον δικό τους χαρακτήρα και τα οποία μπορείς να ενσωματώσεις στο δικό σου προσωπικό καθημερινό ντύσιμο, denim style, leather jackets, floral dresses, chokers και berry lips.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το κομμάτι του denim style, στην πιο ήπια μορφή του. Φορώντας το καθημερινό σου jean αλλά προσθέτοντας εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Παίρνω ως βάση και φοράω ένα high waisted jean (τα ψηλόμεσα παντελόνια θα αργήσουν να φύγουν από την μόδα), σε skinny - normal fit γραμμή το οποίο φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Έχει αρκετά ανοίγματα και μπορείς να το προσαρμόσεις άνετα στο καθημερινό σου casual look.

Προσθέτω ένα top το οποίο έχει ανοιχτούς ώμους, ένα trend το οποίο φορέθηκε αρκετά και συνεχίζει γιατί δίνεις ένα διαφορετικό ύφος στο ρούχο και είναι άνετο. Το λευκό χρώμα είναι από τα αγαπημένα μου καθώς μπορείς άνετα να το φορέσεις όλες τις εποχές (εντάξει το χειμώνα ίσως δυσκολότερα αλλά και πάλι έχεις αρκετές επιλογές) και όταν συνδυάζεται με το μπορντό χρώμα δίνει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Αυτά τα δυο κομμάτια είμαι σίγουρη ότι έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά αν κάτι σου λείπει ή θέλεις ένα παραπάνω κομμάτι, δες από που τα πήρα εγώ (denim jeans, white top) και τοποθέτησε τα στην wishlist σου! 
Τρεις τρόποι για να ολοκληρώσεις το look και να του δώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις είναι:

1. Φόρεσε από πάνω ένα denim jacket, όπως εγώ, είτε σκέτο είτε με τα κατάλληλα patches.
2. Με ένα δερμάτινο μπουφάν. Τα δερμάτινα είναι περισσότερο στην μόδα φέτος από ότι την προηγούμενη σεζόν και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και την ημέρα!
3. Με ένα blazer σε μαύρο, γκρι ή σκούρο μπλε χρώμα. Αν τολμάς το διαφορετικό style, επέλεξε ένα blazer με open sleeves.

Για παπούτσια, φόρεσε τα αγαπημένα σου λευκά sneakers, ακόμα μια επιρροή από τα 90's τα οποία ταιριάζουν σε κάθε σου ντύσιμο! Μην ξεχάσεις να φορέσεις κοσμήματα και εδώ σου έχω μια πολύ καλή πρόταση. Μπες στην σελίδα Lydia's Jewels, εκεί από όπου διάλεξα και εγώ τα δικά μου και βρες τα κατάλληλα για εσένα.












Wearing:

Jeans : Romwe
Top : Romwe
Sneakers : Superga
Accesories: Lydia's Jewels


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


4 comments:

  1. κουκλα!!!!τελειο outfit!!!

    ReplyDelete
  2. Υπέροχο outfit Αλεξάνδρα!! Με έβαλες σε σκέψεις και για online αγορά (για το τζινάκι, είναι απίθανο)!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπίζω να σε έπεισα γιατί τα ρούχα είναι υπέροχα και οικονομικά! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου αγαπημένη <3

      Delete

Instagram