Hats on


Μπορώ να πω πως το φθινόπωρο ήρθε οριστικά και το καλοκαίρι δεν γυρίζει πίσω; Επιτέλους ναι! Αυτές τις μέρες περίμενα, τις μέρες που είναι αρκετά καλές για φορέσω τα λίγο πιο ζεστά μου ρούχα, εκείνα τα καπέλα που είχα στην ντουλάπα μου και περίμεναν τον καιρό να κρυώσει.
Απολαύσαμε σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που αρχίσαμε σιγά σιγά να νοιώθουμε το κρύο, ιδιαίτερα τα βράδια. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς να απολαύσεις ξανά τους ζεστούς καφέδες και τις ζεστές σοκολάτες σου, μπορείς να ανάψεις ξανά τα κεράκια στο δωμάτιο σου που σε χαλαρώνουν και δίνουν μια ωραία μυρωδιά.

Μα πιο πολύ, ήρθε η ώρα για να φορέσεις πιο ζεστά υφάσματα, εκείνα με το μακρύ μανίκι ή τα 3/4... Σήμερα θα σου δώσω μια ακόμα ιδέα, για το πώς να ντύνεσαι στην καθημερινότητά σου και το πως να ξεφύγεις από τα κλασσικά σου ρούχα.
Είναι μια καλή αρχή να δοκιμάσεις να φορέσεις φορέματα είτε με το καλσόν σου στο χρώμα του δέρματος είτε σκέτο, τα οποία είναι φθινοπωρινά αλλά αρκετά ανάλαφρα.

Αυτό που φοράω εγώ σήμερα, έχει συμμετρικές μπλε γραμμές σε ένα άσπρο φόντο, το οποίο σε τοποθετεί ομαλά στην αλλαγή του καιρού και ανεβάζει την διάθεσή σου. Έχεις συναντήσει αρκετά την λεπτομέρεια στα ρούχα με τα κορδόνια στο επάνω μέρος, την έχει φορέσει αρκετά, οπότε γιατί να την αποχωριστείς; Μπορείς να την βρεις εύκολα σε φορέματα και σε μπλούζες για όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Πως να το συνδυάσεις; Αν προτιμάς να διαμορφώσεις ένα πιο sport look με άνετα παπούτσια που δεν θα σε κουράσουν μέσα στην μέρα, σου προτείνω τα λευκά sneakers. Είναι τα παπούτσια που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα, από το κολάν σου, το παντελόνι σου, το φόρεμα μέχρι και τη φούστα. Είναι χρωματικά ουδέτερα οπότε μπορείς να τα φορέσεις πρακτικά με τα πάντα.

Η πιο όμορφη πινελιά σε αυτό το σύνολο που το κάνει ξεχωριστό είναι το καπέλο. Είμαι σίγουρη ότι δεν το υποστηρίζετε όλες όμως...το έχεις δοκιμάσει; Μπορείς να μετατρέψεις αρκετά καθημερινά σου looks σε κάτι διαφορετικό, μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με το jean σου και υπάρχουν αρκετά χρώματα για να δεις πιο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Τόλμησε το!













Wearing:

Dress : Hype
Hat : Celestino
Sneakers : Superga
Rings: Stradivarius


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


4 comments:

  1. πολυ ομορφο συνολο!!τα αγαπω τα καπέλα!ένα έχω και θελω να το βαλωωω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εννοείται να το βάλεις, είμαι σίγουρη ότι θα σου πηγαίνει! <3

      Delete
  2. Ουυυυ I like το φορεματάκι! Και με το λευκό sneaker Ι like ακόμα περισσότερο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Χαίρομαι που σου αρέσει το outfit <3

      Delete

Instagram