Pink painted circles


Όταν ξυπνάς και δεν έχεις τρελή διάθεση, όταν λες ότι θέλεις να μείνεις ακόμα λίγο στο κρεβάτι αλλά μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να σηκωθείς γιατί έχεις εκείνο το σημαντικό ραντεβού που θέλεις να πας, εκείνη την βόλτα που έχεις κανονίσεις από την προηγούμενη βδομάδα και δεν πρέπει να χάσεις. Τι θα φορέσεις;

Πολύ συχνά πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να βρει "κάτι καλό" να φορέσει την τελευταία στιγμή, χωρίς επιτυχία πάντα. Για μένα το πιο εύκολο, βολικό και χωρίς καθόλου κόπο ρούχο που μπορώ να φορέσω είναι το φόρεμα. Εντάξει, φυσικά είναι και το καθημερινό μου τζιν αλλά πρέπει να το αλλάξω.

Η αλήθεια είναι ότι θα βρεις τόσα πολλά φορέματα στην αγορά, στο blog μου θα βρεις αμέτρητα που σου έχω δείξει και έχω επιλέξει να φορέσω στην καθημερινότητα μου και αυτό ακριβώς θα κάνω και σήμερα. Υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος της ντουλάπας μου για τα φορέματα και το χέρι μου σήμερα έπιασε την κρεμάστρα με το mini φόρεμα με ένα πάρα πολύ όμορφο pattern.

Δεν είναι τόσο mini όσο φαντάζεσαι, είναι πάνω από το γόνατο και έχει το μήκος που σου επιτρέπει να κάνεις άνετα τις κινήσεις σου και να είναι δροσερό τις καλοκαιρινές μέρες. Αυτό το οποίο σε τραβάει να το κοιτάξεις αλλά και να το επιλέξεις είναι το μοτίβο του. Συμμετρικοί κύκλοι σε ένα γκρι φόντο, άλλοτε βαμμένοι ανοιχτό γκρι, άλλοτε σκούρο γκρι πλαισιωμένο από ροζ λεπτομέρειες. Μπορείς να πεις ότι τα χρώματα του είναι επιμελώς ατημέλητα ή ότι έχουν δημιουργηθεί για νa τονίζουν ένα συγκεκριμένο μέρος του ρούχου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κρόσσια, μια λεπτομέρεια που θα δεις σε αρκετά φορέματα αυτήν την εποχή. Εγώ επέλεξα να τα δέσω σε ένα ελαφρύ φιόγκο, καλύπτοντας το ελαφρύ άνοιγμα που έχει το ρούχο.

Το συνδύασα με pastel ροζ γόβες, μονόχρωμες ώστε να τονίσω περισσότερο το φόρεμα, αν και σίγουρα θα μπορούσες να φορέσεις, σανδάλια ή πλατφόρμες.






Wearing:

Dress: Hype
Shoes: Migato



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


6 comments:

  1. Μου αρέσει πραγματικά πολύ η εξέλιξη σου σε άποψη φωτογραφίας αισθητικής κλπ
    Συνέχισε έτσι! Είσαι μια κούκλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δέσποινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η δουλεια που κάνω <3

      Delete
  2. Πολύ ωραιο φορεμα!

    Καλό βράδυ :)

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Πολύ όμορφο φόρεμα! και το ταίριαξες πολύ ωραία με αυτές τις γόβες!!! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λατρεύω τόσο το φόρεμα όσο και τις γόβες! Φιλια :)

      Delete

Instagram