Leopard style skirt


Δεν είχα ποτέ τολμήσει το leopard prind στα ρούχα μου, αλλά σκέφτηκα...γιατί όχι; Τις περισσότερες φορές τα πιο περίπλοκα σχέδια μπορούν να φορεθούν με τον πιο απλό τρόπο. Αυτό δημιούργησα και εγώ σε ένα look μου και αποφάσισα να στο δείξω επειδή τα κομμάτια είναι χειροποίητα το οποίο τα καθιστά μοναδικά και άκρος κολακευτικά.

Πριν αρχίσω να περιγράφω τα ρούχα, πρέπει να σημειώσω ποια είναι η δημιουργός του σημερινού look γιατί δεν πρόκειται για κάποια εταιρία ρούχων αλλά για μια σχεδιάστρια μόδας. Η φούστα και το bodychain είναι φτιαγμένα από την Μαργαρίτα και την συλλογή της You can call me Maggie. Πιο είναι το καλό του να έχεις ρούχα από μια σχεδιάστρια; Δεν θα τα δεις σε πολλούς να τα φοράνε έξω επειδή είναι λίγα κομμάτια και ξεχωριστά σχέδια. Μπορείς να ράψεις ένα  ρούχο στα μέτρα σου και να το διαμορφώσεις εσύ έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Μπορείς να παραγγείλεις ακόμα να σου ράψει την φούστα που φοράω ή κάποιο σχέδιο που έχεις δει και σου αρέσει πολύ.

Έχω ως βάση μια φούστα η οποία είναι ιδιαίτερη από το σχέδιο και το χρώμα της γιατί πέρα από το ότι είναι leopard, μπορείς να δεις ότι έχει σαν φόντο το άσπρο χρώμα και όχι το καφέ. Για αυτό τον λόγο τη  ξεχωρίζω, επειδή ξεφεύγει από το συνηθισμένο αλλά περισσότερο επειδή το άσπρο χρώμα της δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ. Με αυτό εννοώ πως την κάνει πιο "άνετη", πιο καθημερινή και πιο διακριτική. Έχει το σχήμα μιας pencil skirt, αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος σου αλλά είναι άνετη στο περπάτημα το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλη εκτός από τις βραδινές επιλογές ρούχων και για τις πρωινές.

Επιλέγω να την συνδυάσω με ένα απλό λευκό crop top επειδή θέλω να διατηρήσω το άσπρο χρώμα στο look και επειδή με κομμάτια τα οποία έχουν ιδιαίτερα σχέδια επιλέγω συνήθως κάποιο μονόχρωμο μπλουζάκι ως ένα πιο safe χρώμα. Το συγκεκριμένο έχει ανοιχτή πλάτη για αυτό επιλέγω ένα κόσμημα σώματος για να ολοκληρώσω το outfit.

To bodychain μου αρέσει ιδιαίτερα επειδή είναι μια εύκολη λύση στην επιλογή κοσμήματος, ξεχωρίζει από ένα απλό κολιέ που θα φορέσεις και είναι αρκετά στην μόδα. Ταιριάζει ακόμα και στο καθημερινό σου styl με ένα τζιν, πάρε ιδέα εδώ, μέχρι και το πιο καλό σου σύνολο. Δοκίμασε το και σίγουρα θα θέλεις να το βάλει σε κάθε σου έξοδο.






Wearing:
Skirt: You can call me Maggie
Crop Top: Stradivarius
Bod Chain: You can call me Maggie
Shoes: Migato



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



12 comments:

  1. Πολύ όμορφος ο συνδυασμός!! Η φούστα εξαιρετική! Φιλιά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λατρεύω και εγώ την φούστα! Γράφει πάρα πολύ ωραία στο φακό! Φιλιά πολλά :)

      Delete
  2. πολύ ωραίος συνδυασμος <3 τα παπουτσια και η φουστα πανέμορφα!!

    ReplyDelete
  3. ίσως το παπούτσι να το ήθελα σε γόβα και όχι σε πλατφόρμα. Πάντως έχεις κάνει τόσο μεγάλη πρόοδο και νομίζω έχεις βρει το στυλ των άρθρων που σου πάνε!! Είσαι μια κούκλα. Συνέχισε έτσι :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, θα ταίριαζε και με γόβα! Την επόμενη φορά που θα την φορέσω θα τολμήσω γόβα! Έφη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η δουλειά που κάνω! Και σε εσένα καλή συνέχεια με το υπέροχο blog σου <3

      Delete
  4. Πολύ ωραίο look και το κόσμημα το συμπλήρωσε άψογα!

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ, αυτό το κόσμημα το λατρεύω! Να το δοκιμάσεις και εσύ, σίγουρα θα σου αρέσει! <3

      Delete
  5. Όλο και ομορφαίνεις!
    Υπέροχο το σύνολο αλλά και οι φώτος! :)
    Μπράβο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φιλια πολλα, σε ευχαριστώ!!! <3

      Delete
  6. Υπέροχο! η φούστα είναι πανέμορφη και ταιριάζει πολύ με το απλό άσπρο μπλουζάκι, και επειδή έχεις το σώμα θα μου άρεσε και μέ ένα πιο κοντό εφαρμοστό μπλουζάκι! πολλά φιλιάαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω λατρέψει την φούστα! <3 Μπορώ να την συνδυάσω με αρκετά μπλουζάκια, αλλά αυτό δείχνει να ταιριάζει πολύ! Φιλιαα

      Delete

Instagram