Boho Girl


Τι θα έλεγες για ένα πιο ανέμελο look; Ένα outfit στο οποίο θα μπορούσες να είσαι ο εαυτό σου σε πιο επιμελώς ατημέλητο ύφος; Το boho style έχει έρθει εδώ και μερικά χρόνια στην μόδα, βρίσκοντας αρκετούς υποστηριχτές και τοποθετώντας στην καθημερινότητα μας άνεση, στυλ, χρώμα, αναμειγμένα περίεργα patterns και προσθέτοντας καλή διάθεση.

Σήμερα παίρνω την έκφραση  Happy Hype Girl, ένα boho φόρεμα, φοράω τα αγαπημένα μου λουλούδια στα μαλλιά και αλλάζω την καθημερινότητα μου. Το φόρεμα που επέλεξα για σήμερα, δεν μοιάζει με κανένα άλλο από αυτά που έχω στην ντουλάπα μου, είναι τόσο χρωματικά έντονο που ξεχωρίζει. Το ύφασμα του είναι αέρινο και δροσερό, κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες και εκείνες τις ζεστές μέρες.

Τα μανίκια έχουν το αγαπημένο μου μήκος 3/4 το οποίο κολακεύει πάρα πολύ τα χέρια, ξεφεύγει από τα κοντομάνικα ή μακρυμάνικα, σου δίνει άνεση στις κινήσεις και καταλήγει σε μια ελαφριά καμπάνα για ακόμα περισσότερο style. Κάνε ένα μικρό σχήμα V στο λαιμό, αφήνοντας ελεύθερη την περιοχή την οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς φορώντας ένα διακριτικό μικρό κόσμημα.

Το μοτίβο του φορέματος, είναι σαν να έχουν μπλεχτεί με ένα πολύ ωραίο τρόπο 3 υφάσματα μαζί, τα οποίο δένουν όμορφα μεταξύ τους. Περίεργα σχέδια και χρώματα είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν την boho πλευρά της μόδας και με τις κατάλληλες λεπτομέρειες μπορείς να προσθέσεις ακόμα περισσότερο style.

Εγώ διάλεξα τα λουλούδια στα μαλλιά, ένα accessorie το οποίο έχει γίνει fashion statment αν και υπάρχουν αρκετά πολλά ανάμεσα στα οποίο μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα. Μην ξεχάσεις να κάνεις μπούκλες στα μαλλιά σου ή να δημιουργήσεις ένα σπαστό hair look.







Wearing:

Dress: Hype
Hair accessorie: Accessorize



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

6 comments:

  1. Σου πάει πολύ το Boho style!
    Μοιάζεις με αρχαία θεά!
    Υπέροχη! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Δεσποινάκι! <3 <3

      Delete
  2. τι ωραία που δείχνουν τα μαλλάκια σου με τα λουλουδάκια! το boho style ειναι αγαπημένο μου για καλοκαιρι ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και το δικό μου αγαπημένο! Λουλούδια στα μαλλιά και δεν θέλω τίποτα άλλο :)

      Delete
  3. αν και δεν είμαι του boho style εσένα σου πάει πολύ!!! έτοιμη για το coachella!! xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε και εγώ το διαμορφώνω πολύ στα καθημερινά μου looks όμως όποτε βρίσκω την ευκαιρία το κάνω γιατί είναι απίστευτα κολακευτικό! Δοκίμασε το κάποια φορά, μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι απλό!

      Delete

Instagram