L'oreal Giveaway!


Πάει καιρός από την τελευταία φορά που είχα κάνει giveaway και μιας και είχα κάποια διπλά προϊόντα στη συλλογή μου, είπα γιατί να μην κάνω διαγωνισμό!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αρχή σε όσους διαβάζουν το blog μου και μου αφήνουν σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά. Αν και δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο αρνητικό σχόλιο, είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να υπάρχει ένα ευγενικό ύφος. Θα χαρώ να γνωρίσω καινούρια blogs οπότε όποιοι/όποιες έχετε blog και δεν έχω εγγραφεί ακόμη στο κανάλι σας, αφήστε μου στα σχόλια ένα link!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε (υποχρεωτικός όρος) είναι να γίνετε μέλη στο blog μου και να μου αφήσετε το όνομα με το οποίο γραφτήκατε στη φόρμα συμμετοχής στο πρώτο κουτάκι. Αν θέλετε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές, μπορείτε να συμπληρώσετε όλη τη φόρμα ή κάποιες επιλογές όπως πχ.να πατήσετε like στη σελίδα μου στο Facebook και να γράψετε το όνομα με το οποίο με ακολουθείτε κτλ.

Για τα δωράκια...Μιας και το blog αρχίζει να μπαίνει σε καλοκαιρινό κλίμα σιγά σιγά (πέρα από τον καιρό που δεν λέει να βγάλει λίγο ήλιο), το πρώτο δώρο είναι η μάσκαρα Magna Manga Mega Volume στο υπέροχο χρώμα Turquoise! Το δεύτερο είναι ένα προϊόν το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και με έχει βολέψει, είναι ένα Eyeliner, το Super Liner Duo Precision σε μαύρο χρώμα.

Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο και λήγει στις 19 Απριλίου. Καλή επιτυχία!

a Rafflecopter giveaway

                              Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

4 comments:

  1. http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html
    Γεια σου! Είμαι καινούρια και ερασιτέχνης... Στον ελεύθερο μου χρόνο λέω την άποψη μου για προϊόντα που έχω δοκιμάσει και πως μου φάνηκαν...

    ReplyDelete
  2. Εξαιρετικό δώρα. Ευχαριστούμε πολύ. Καλό Πάσχα!

    Gfc: Aikaterini Dardamani

    ReplyDelete

Instagram