#GET Rid Of Acne 2


Μετά από 14 μέρες απουσία, επιστρέφω γράφοντας με θέα τη θάλασσα για ένα πολυσυζητημένο θέμα ¨κρίσης¨ της επιδερμίδας, την ακμή.

Παιδεύει εμένα όπως και αρκετούς εδώ και χρόνια, αν και έχει ελαττωθεί αρκετά στο πρόσωπο μου εξακολουθώ να ζηλεύω αυτές που έχουν τέλεια επιδερμίδα. Αλλά δεν πειράζει, για αυτό είναι τα προϊόντα κατά της ακμής.

Δοκιμάζοντας διάφορα προϊόντα και βλέποντας την καινούρια σειρά της Frezyderm με την γνωστή πλέον μαύρη συσκευασία για ακνεϊκά δέρματα και έχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων είπα να παραγγείλω κάποια. Αν με ακολουθείς στο facebook σίγουρα θα τα έχεις δει, αλλιώς πάτα like εδώ.





Το πρώτο είναι η κρέμα ac-norm total control την οποία εφαρμόζω το βράδυ μετά από τον καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα προϊόν που ανταποκρίνεται σε ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή, βέβαια αν και είχε κρέμες για κάθε μια από τις 3 κατηγορίες, προτίμησα να πάρω αυτή που καλύπτει και τα 3 στάδια. Έχει πρασινωπό χρώμα, είναι λεπτόρρευστη, απλώνεται εύκολα και το σημαντικότερο κάνει δουλειά. Οποιοδήποτε σπυράκι έχω το οποίο είναι κόκκινο, φουσκωμένο και όλα τα άσχημα πράγματα, όταν ξυπνάω το πρωί έχει ¨ηρεμίσει¨ και το δέρμα μου είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Μου άρεσε αρκετά, την προτείνω και όταν μου τελειώσει ίσως δοκιμάσω αυτή για το τρίτο στάδιο, την σοβαρή ακμή για να εντοπίσω διαφορές.


Δεν χρησιμοποιούσα και ιδιαίτερα μάσκες στο παρελθόν, αλλά από τότε που τις ένταξα στην ρουτίνα αποτελούν βασικό κομμάτι. Μιας και είχα ακούσει καλά λόγια για την peel-off mask από την ίδια σειρά και η ίδια υποστηρίζει ότι το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα προσκολλώνται στην επιφάνεια της μάσκας, την παρήγγειλα και αυτή. Και έχω να πω ότι ισχύει εν μέρει και είναι φοβερή! Έχει γκρι χρώμα, είναι παχύρρευστη δηλαδή μόλις την βάλετε στο πρόσωπο πρέπει να την απλώσετε κατευθείαν και μπορείτε να την βγάλετε είτε ξεφλουδίζοντας την είτε με νερό.


Τα μαύρα στίγματα που έχω και τα οποία είναι μέσα στην επιδερμίδα, τα έβγαλε στην επιφάνεια με το που έβγαλα την μάσκα από την πρώτη κιόλας χρήση και στις επόμενες άρχισε να αφαιρεί κάποια, βέβαια δεν έχω απαλλαγεί αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν το έχω δει ξανά σε κανένα προϊόν. Επίσης, είχα ένα υπόγειο σπυράκι, αυτά που πονάνε, είναι φουσκωτά αλλά δεν φαίνεται να έχουν σμήγμα και όταν πήγα να αφαιρέσω την μάσκα είδα ότι το σμήγμα είχε βγει στην επιφάνεια της μάσκας ξεραμένο και όταν την έβγαλα μου είχε μείνει λίγο ακόμη σμήγμα το οποίο ήταν στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Εδώ λες ουαου! Η επιδερμίδα μένει τόσο απαλή και κάθε πρήξιμο έχει φύγει. Θα συνεχίζω να την αγοράζω ξανά και ξανά μέχρι να απαλλαγώ τελείως από την ακμή.

Μπράβο στην Frezyderm για τα προϊόντα που έβγαλε αν και δεν θα με πείραζε αν ήταν πιο οικονομικά ή έστω να είχαν μεγαλύτερη ποσότητα. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα από αυτή τη σειρά οπότε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο να μου πείτε στα σχόλια!


           Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


28 comments:

  1. Θέλω και γω να δοκιμάσω προϊόντα από αυτή τη σειρά αλλά είναι όντως λίγο τσιμπημένα!παρ'όλα αυτά,τι ωραία που φαίνεται η μάσκα??!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η μασκα ειναι καταπληκτική!!! <3

      Delete
  2. Τέλειο post σίγουρα θα τα δοκιμάσω :)

    ReplyDelete
  3. έχω δοκιμάσει στη λευκή συσκευασία την κρέμα ημέρας πολύ πριν αρχίσει ο ντόρος στο youtube και μπορώ να πω έμεινα κατά ευχαριστημένη.πολύ ακριβά τα προϊόντα της ακόμα και για φαρμακευτικά προϊόντα αλλά κάνουν δουλειά.θέλω να δοκιμάσω και εγώ αυτή τη μάσκα. Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτή η σειρά με έχει παρακινήσει στο να αγοράσω και άλλα προϊόντα της frezyderm..αναρωτιέμαι πως δεν την είχα ανακαλύψει και παλιότερα! :) Η μάσκα είναι πάρα πολύ καλή, να τη δοκιμάσεις

      Delete
  4. Νομίζω πως πρέπει να τα δοκιμάσω..Σίγουρα πρώτα θα αρχίσω με τη μάσκα!! Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η μάσκα είναι αυτή που κάνει μπαμ σε όλους :p Φιλιά!

      Delete
  5. Να δοκιμάσεις σίγουρα την medilke 3 της frezyderm ειναι καταπληκτική και πολύ πιο αποτελεσματική απο την total control (έχω δοκιμάσει και τις δυο)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό σκεφτόμουν να κάνω και εγώ και μόλις με έπεισες! :)

      Delete
  6. αυτη η μασκα είναι τέλεια..καλά που μου τη θυμισες..είχα καιρό να τη χρησιμοποιήσω

    ReplyDelete
  7. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα 2 αλλά είχα πάρει τον αφρό (που με τελειώνει σιγά σιγά) και την ενυδατική για ήπια ακμή. Έχει το ίδιο χρώμα με τη δική σου. Επίσης έχω να συμφωνήσω ότι καλμάρουν τα σπυράκια και τα ξεκοκκινίζουν! τέλεια παρουσίαση!!! φιλιά :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διάβασα και το post που έκανες για τα προιόντα, ένα καθαριστικό προσώπου από αυτή τη σειρά θελω να δοκιμάσω..
      Σε ευχαριστώ πολύ Έφη μου :)

      Delete
  8. Χρησιμοποιώ τον αφρό καθαρισμού και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!! Θα ήθελα στο μέλον να δοκιμάσω την λοσιόν της σειράς και την μάσκα!! Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα το τσεκάρω και εγώ το αφρό γιατί μου λέτε όλες καλά λόγια :) Για τη λοσιον έχω ακούσει ότι είναι καλή αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα

      Delete
  9. Εγώ έχω την ac-norm medilike effect (type 3) και μου αρέσει πολύ.. Δεν ξεραίνει την επιδερμίδα παρά μόνο τα σπυράκια χιχι :)
    Θα δοκιμάσω άμεσα την μάσκα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτή θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω! Να την τσεκάρεις είναι πολύ καλή! :)

      Delete
  10. Ωραίο ποστ Αλεξάνδρα! Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απ'αυτή τη σειρά, αλλά θα την έχω κατά νου! :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολυ Σταυρούλα μου! :) <3

      Delete
  11. Καλησπέρα!Ανακάλυψα αυτη τη σειρα πριν λιγο καιρο κ ειμαι καταενθουσιασμένη!Ημουν ετοιμη να κλείσω ραντεβου σε δερματολόγο για να ξεκινήσω αντιβίωση (επαιρνα κ πριν κάποια χρόνια) αλλά ευτυχώς σώθηκα! Εγώ χρησιμοποιώ τον αφρό και την κρέμα spot care (είναι τέλεια κ τα 2) χρησιμοποίησα κ τη λοσιον απο δειγματακι κ μου φάνηκε αρκετά καλή.Θέλω να ρωτήσω κάτι.Την κρεμα total control τη χρησιμοποιείς σαν ενυδατική πρωί βράδυ ή βάζεις αυτή κ μια ενυδατική απο πάνω?δεν έχω καταλάβει τη χρήση της ακριβώς

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα! Πραγματικά είναι μια αρκετά καλή σειρά και όσο υπάρχουν προϊόντα που αντικαθιστούν τα χάπια πρέπει να δοκιμάζονται! Βέβαια κάθε οργανισμός και επιδερμίδα είναι διαφορετική, για μένα όπως και για εσένα ευτυχώς ταίριαξαν και κάνουν δουλειά! Λοιπόν, αρχικά να σου πω ότι αυτή η σειρά έχει 4 κρέμες κατά της ακμής. Οι τρεις πρώτες είναι για το στάδιο 1, στάδιο 2 και στάδιο 3 της ακμής. Επειδή εγώ δεν ήξερα ποια να επιλέξω, πήρα την total control που αντιμετωπίζει προβλήματα ακμής από το στάδιο 1 μέχρι και το 3. Εγώ την χρησιμοποιούσα το βράδυ μόνο πριν πάω για ύπνο αφού έχω καθαρίσει καλά την επιδερμίδα μου. Δεν την χρησιμοποιούσα το πρωί, έχω άλλες απλές ενυδατικές κρέμες για τότε. Μπορείς βέβαια αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις και το πρωί, είτε μόνη της, είτε με μια ενυδατική μετά αλλά το θεωρώ υπερβολικό να βάλεις και τα δυο προϊόντα. Μπορείς να τα εναλλάσσεις, δηλαδή ένα πρωί να βάζεις αυτή της frezyderm και το επόμενο απλά την ενυδατική σου. Για το βράδυ θα σου πρότεινα να την χρησιμοποιείς κάθε φορά γιατί τότε είναι που δρα περισσότερο, όταν το δέρμα είναι καθαρό και ξεκουράζεται! Ελπίζω να σε κάλυψα, ότι άλλο θέλεις γράψε μου!

      Μπορείς επίσης να δεις και τα σχόλια πιο πάνω που έχουν αφήσει και άλλες κοπέλες για αυτή τη σειρά της Frezyderm! Να δοκιμάσεις και την μάσκα, είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!

      Delete
    2. εχω παρει και εγω την total control αν και δεν βλεπω καποια σημαντικη διαφορα (την χρησιμοποιω 1 μηνα και παραπανω) μια φιλη μου εχει την spot care gel και μεσα σε 3 μηνες τα σπυρακια που ειχε της ειχαν φυγει τελειως! ξερετε αν εναι καλη να την δοκιμασω; και λεω να δοκιμασω κι εγω την peel-off mask μιας κι εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια!

      Delete
    3. Η total control εμένα μου έκανε δουλειά αλλά τώρα έχω αγοράσει την κρέμα με το στάδιο 3 όμως δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
      Η μάσκα peel-off είναι καλή να τη δοκιμάσεις.
      Όσο για το spot care gel, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά συνεχίζω να αγοράζω προϊόντα της frezyderm από αυτή τη σειρά και ίσως το επιλέξω σε επόμενη αγορά! :)

      Delete
    4. ok! σε ευχαριστω πολυ :)

      Delete
  12. Ενω ειμαι ευχαριστημενη γενικα απο την type 1 που εχω παρει και χρησιμοποιει η κορη μου η spot gel εχω την εντυπωση πως καιει το δερμα δηλ ενω το βοηθαει το σπυρακι αφηνει σημαδι.Ευχαριστω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Αριάννα! Την κρέμα type 1 την έχω χρησιμοποιήσει και είναι καλή αλλά ακόμα καλύτερη είναι η type 3 που χρησιμοποιώ τώρα. Για την spot gel γενικά έχω ακούσει καλά λόγια, δεν την έχω δοκιμάσει, όμως με αυτό που μου γράφεις μάλλον θα την δοκιμάσω για να την τεστάρω!

      Delete

Instagram