Everyday Base for Make up


Είναι εκείνες οι μέρες που βιάζεσαι, που κάνεις ακριβώς τα ίδια βήματα στο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια προϊόντα. Έχω τρία foundation, τρεις πούδρες..όμως τις 5 μέρες τις βδομάδες επιλέγω τα ίδια και τα ίδια επειδή απλά βιάζομαι. Ξεκινάω κάνοντας μια καλή βάση η οποία θα πρέπει να κρατήσει τις ώρες που είναι εκτός σπιτιού για αυτό και δίνω μεγάλη σημασία.




Το make up που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, το οποίο είχα πάρει από το family sales της Lorel (δες το haul εδώ) και κοντεύει να φτάσει στο τέλος του είναι το infallible της Loreal. Πρέπει να είναι η παλιά τους συσκευασία γιατί πλέον στα καταστήματα κυκλοφορούν μόνο οι καινούριες και είμαι στην απόχρωση 235 Miel Honey, η πιο σκούρα νομίζω. Είναι ένα make up το οποίο έχει ένα φυσικό τελείωμα δηλαδή μια φυσική γυαλάδα, ούτε matte ούτε λιπαρό, κατάλληλο και για λιπαρές επιδερμίδες. Με μια πούδρα μπορείς να κάνεις matt το τελείωμα του χωρίς όμως να κρατάει όλη μέρα, άρα χρειάζεται ανανέωση της πούδρας. Αναγράφει ότι διαρκεί 16 ώρες, όχι δεν διαρκεί τόσο πολύ αλλά το καλό είναι ότι δεν δείχνει σπασμένο μετά από πολλές ώρες, απλά έχει χαθεί λίγο η κάλυψη του. Σε ακνεϊκά δέρματα όπως το δικό μου, δεν έχει την τέλεια κάλυψη είναι όμως ικανοποιητική, δεν μαζεύεται γύρω από σπυράκια όμως δεν θα δείχνει λες και έχεις την πιο καλοστρωμένη επιδερμίδα. Για καθημερινά είναι ένα καλό make up και για αυτό θέλω να δοκιμάσω το αντίστοιχο που έχει matte τελείωμα και βγήκε σχετικά πρόσφατα στην αγορά.



Για concealer, έχω από τη Maybelline το fit me, το οποίο έχω πάρα πολύ καιρό αλλά δεν το χρησιμοποιούσα οπότε..ήρθε η ώρα του. Είναι στην απόχρωση 15, λίγο ανοιχτή για μένα, αλλά δίνει φως και κάλυψη οπότε αν ζητάτε και τα δύο, είναι ένα καλό προϊόν. Δεν μαζεύεται στις γραμμές των ματιών, δεν έχει και την φοβερή διάρκεια αλλά είναι οκ.

Το concealer και το make up τα εφαρμόζω με το πινέλο Stippling Brush από realTechniques (δες review εδώ).



Στην συνέχεια έχει σειρά η πούδρα, χρησιμοποιώ της Essence την all about matt. Είναι άχρωμη, δεν προσφέρει κάλυψη και στόχος της είναι να κρατήσει matt την επιδερμίδα. Κάνει καλή δουλειά, χρειάζεται ανανέωση μέσα στην μέρα αλλά για την τιμή της είναι πολύ καλή! Την είχα δοκιμάσει και παλιότερα αλλά σε μορφή loose powder, νομίζω είχε καλύτερο αποτέλεσμα αλλά δεν την βρίσκω πλέον στα καταστήματα οπότε μάλλον την καταργήσανε. Την εφαρμόζω με το πινέλο powder brush από realTechniques (δες review εδώ).


Αφού κάνω μια τυχαία επιλογή από ρουζ και bronzer, εφαρμόζω το highlighter από Victoria Secret.  Το συγκεκριμένο είναι primer όμως το βρίσκω αρκετά γυαλιστερό για primer οπότε το χρησιμοποιώ ως highlighter. Είναι σε μορφή κρέμας, όταν το απλώσεις αφήνει ένα περλέ αποτέλεσμα με ροζ υποτόνους και δίνει μια ωραία διακριτική γυαλάδα. Το βάζω στο πρόσωπο μου στο κατάλληλο σημείο και στη συνέχει το απλώνω με το πινέλο fan brush από Elf.

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram Pinterest│ Bloglovin ││LookBook 

22 comments:

  1. To fit me concealer της Μaybelline το λατρευω και εγω! Πολύ καλό προιόν! Πολύ ωραία ανάρτηση!! :D
    Τάνια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι καλό..σε ευχαριστώ πολύ! Φιλιαα :)

      Delete
  2. Το fit me το χρησιμοποιώ κι εγώ καθημερινά!! 'Εχω την απόχρωση 20! Είναι φανταστικό!! Φιλιά <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ μάλλον την 20 έπρεπε να είχα πάρει! Πολλά φιλια :)

      Delete
  3. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Το κονσίλερ φαίνεται πολύ καλό· πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσω! Η πούδρα της Essence σε ελεύθερη μορφή είναι όντως πολύ καλή. Το foundation το είχε αυτές τις μέρες σε προσφορά, οπότε μπορεί να το πετύχεις με έκπτωση! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άρα δεν είμαι η μόνη που πιστεύω οτι το loose powder ήταν καλύτερο χαχα! Το έχω δει που είναι σε προσφορά και κάθε φορά μπαίνω στον πειρασμό! :)

      Delete
  4. Δεν έχω δοκιμάσει τόποτα από αυτ'απου έδειξες. Ούτε καν τα πινέλα που έχει γίνει τόσος χαμός. Την πούδρα θα την ψάξω όμως σίγουρα.Πολύ όμορφες φωτό. Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα πινέλα είναι πολύ καλά και αξίζουν! Πολλά φιλια :)

      Delete
  5. Εχω δοκιμασει το foundation της l'oreal αλλά δεν μου έκατσε καλά , φιλάκια πολλά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στην αρχή μου πήρε και εμένα λίγο να το βρω αλλά στο τέλος όλα καλα! Στο θέμα λιπαρότητας δεν σου έκανε;

      Delete
  6. Είχα κι εγώ την πούδρα της Essence... Πολύ σταθερή, αλλά σε φωτογραφίες με φλας, φαίνεται αρκετά :P

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μμμ..δεν έχει τύχει να βγω φωτογραφία με φλας όταν φοράω αυτή την πούδρα..θα το δοκιμάσω όμως! Φιλια :)

      Delete
  7. το make up μου φαίνεται αρκετά σκούρο, πως ταιριάζει με την επιδερμίδα σου??? :ο χμμμ :Ρ την πούδρα την έχω και εγώ και για τα χρήματά της είναι αρκετά καλήηη!!! το fit me θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί δεν είναι ακριβό είναι και από μια καλή εταιρεία ;) φιλιάααα :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω αρκετά σκούρα επιδερμίδα και συνήθως μου δίνουν το πιο σκούρο χρώμα..φαντάσου τι γίνεται το καλοκαιρι :p

      Delete
  8. Πολύ ωραίο το ποστ σου! το fit me το είχα πάρει παλιά αλλά δεν με ξετρέλανε ώστε να το ξαναγοράσω! Πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε και εμένα με ξετρέλανε αλλά πιστεύω για μια φορά είναι οκ!

      Delete
  9. To infallible το έχω λατρέψει κι εγώ!!Έπρεπε να είχα πάρει κι άλλα στο bazaar! :-p Πολύ όμορφο ποστ και υπέροχες ευκρινείς φώτο Αλεξάνδρα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο επόμενο bazaar θα πάρουμε πράγματα για 1 χρόνο! :p Ευχαριστώ πάρα πολύ Νικολέττα!!

      Delete
  10. Ωραίο το άρθρο και πρέπει να έχεις όμορφο αποτέλεσμα με τα συγκεκριμένα προϊόντα! Το concealer της Maybelline και τα πινέλα από Real Techniques τα λατρεύω! :) Φιλιά Αλεξάνδρα! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, έχω ένα όμορφο αποτέλεσμα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σταυρούλα! Τα πινέλα τα λατρεύω και εγώωω :) φιλιά

      Delete
  11. Πολύ όμορφο post. Και εγώ όταν βιάζομαι χρησιμοποιώ τα ίδια και τα ίδια χιχιχ
    Το concealer το έχω δοκιμάσει αλλά δε με ξετρέλανε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εε νομίζω όλες το ίδιο κάνουμε :p To concealer πιστευω ειναι οκ αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο άλλο την επόμενη φορα! :)

      Delete

Instagram