SempreViva Giveaway


Sempre Viva ή αλλιώς μια εταιρία που κάνει καλό
Την έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν, είναι μια Ελληνική εταιρία με φυσικά καλλυντικά και εμπνευσμένα από το φυτό Sempreviva, αμάραντος με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα. Τα φυτικά καλλυντικά τα έχω εντάξει στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, είναι πολύ απαλά στο δέρμα και δίνουν μια τελείως διαφορετική αίσθηση από τα καλλυντικά που έχουν περισσότερα χημικά.

Σε συνεργασία με την εταιρία σου κάνουμε δώρο την ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών με το σταφύλι, αφρόλουτρο, body lotion και σαπούνι σώματος για να τα δοκιμάσεις. Μπορείς να περιηγηθείς στο site και να ανακαλύψεις όλες τις σειρές καλλυντικών! 
Μην ξεχάσεις να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο και να δεις την σειρά με χαμομήλι και μέλι από την SempreViva.



Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Ελλάδα και Κύπρος. Ο διαγωνισμός λήγει στις 19/3 και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email.


Καλή επιτυχία!




Διάβασε ακόμα: Get Rid of Acne #3


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

13 comments:

  1. Eυχαριστουμε πολύ!!!Θα ηθελα να τα δοκιμάσω!

    ReplyDelete
  2. !ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ!!!

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστούμε πολύ!!!!

    ReplyDelete
  4. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!!

    ReplyDelete
  5. Καταπληκτικό- μοναδικό και χρήσιμο δώρο!!!!!! εύχομαι να σταθώ πραγματικά τυχερός!!!!Ευχαριστούμε πολύ!!! καλές δουλειές καί πάντα επιτυχίες!!!

    ReplyDelete
  6. Πολύ όμορφο δώρο !!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!! Ευχαριστούμεεεεεε πολύυυυυυυυ !!!!!! 💖🌼💋🌻💙👍💕🎁 FB: Lemonia Vola Instagram: lemon_v_lemon

    ReplyDelete
  7. Σε ευχαριστουμε πολυυυυ!💖💖💖

    ReplyDelete
  8. Καταπληκτικό- μοναδικό και χρήσιμο δώρο!!!!!! εύχομαι να σταθώ πραγματικά τυχερός!!!!Ευχαριστούμε πολύ!!! καλές δουλειές καί πάντα επιτυχίες!!!

    ReplyDelete

Instagram