Suit Set on Street Style Look


Έχεις στην ντουλάπα σου ένα κοστούμι και δεν ξέρεις πως να το φορέσεις στην καθημερινότητα σου; Πάρε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες, από τον τρόπου που το συνδύασαν και φόρεσε το κουστούμι σωστά μέσα στην μέρα!


The Corduory Style 

Ναι έχει έρθει στην φετινή φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη μόδα και δεν φύγει! Αν λατρεύεις το κοτλέ, δοκίμασε το σε κοστούμι και γιατί όχι να μην διαλέξεις ένα σκούρο πορτοκαλί-καφέ χρώμα; Διατήρησε και το υπόλοιπο look σε καφέ τόνους και τόλμησε να φορέσεις ένα καπέλο!


Ακόμα ένα κοτλέ κοστούμι σε ένα βαθύ μπλε χρώμα με καμπάνα παντελόνι και loose εφαρμογή. Ιδανικό για να νοιώθεις άνετα μέσα στη μέρα! Το χρώμα του σου επιτρέπει να το συνδυάσει με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως είναι το μπεζ, λευκό, μαύρο, κόκκινο ακόμα και shimmer. 


The Pijama Look

Πολλοί το έχουν λατρέψει, είναι κολακευτικό στο σώμα και εκτός από λευκό και μαύρο μπορείς να βρεις και με διάφορα prints. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να ολοκληρώσεις το look, μια τσάντα και ένα ζευγάρι παπούτσι είναι αρκετά!


The styling parteners

Ένα απλό λευκό κουστούμι και ένα γκρι με ελαφρύ καρό, μπορείς εύκολα να τα βρεις σε vitage shops για μια πιο οικονομική λύση ή να ψάξεις στην ντουλάπα της μητέρας σου! Το κουστούμι ανάλογα με τον τρόπου που το φοράς και το συνδυάσεις μπορεί να δείξει από καθημερινό μέχρι επίσημο. 


Leopard Print

Ένα σχέδιο που παραπέμπει στο λεοπάρ σε πράσινο τόνο και με καφέ λεπτομέρειες. Είναι ένα τολμηρό print, πολύ όμορφο και stylish όμως! Θα βρεις πολλά κοστούμια με prints στην αγορά, από ήπια και διακριτικά σχέδια μέχρι αρκετά έντομα και εντυπωσιακά.


Big sleeves

Θα τα βλέπεις όλο και πιο συχνά, τα μακριά μανίκια είναι από το πιο νέο trend και κυρίως θα το βρεις σε πουκάμισα και σακάκια. Ακόμα ένα ρούχο το οποίο δεν χρειάζεται πολλά για να το συνδυάσεις καθώς από μόνο του δείχνει αρκετά εντυπωσιακό.


Spring Break

Ένα τόσο φθινοπωρινό όσο και ανοιξιάτικο ύφασμα σε έντονο κεραμιδί-καφέ χρώμα. Είναι από αυτό που σου λύνουν τα χέρια γιατί φοράς είναι μαύρο ζευγάρι μποτάκια και είσαι έτοιμη!

Sneakers Style

Η πιο casual πλευρά του κουστουμιού. Λευκά sneakers για να είσαι άνετη και μια τσάντα για να ολοκληρώσεις το outfit. Έτοιμη!



Διάβασε ακόμαWays to style your white shirt


Follow Study About Fashion on:


  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram