SkinCare Products Worth Trying


Επιστρέφω με ακόμα ένα beauty post και σήμερα θα σου δείξω τα δικά μου αγαπημένα skincare προϊόντα που έχω δοκιμάσει και αξίζει να τα δοκιμάσεις και εσύ.

Σαν beauty junkie και συγκεκριμένα skincare junkie, έχω δοκιμάσει και συνεχίζω να δοκιμάζω αρκετά προϊόντα περιποίησης τόσο προσώπου όσο και σώματος, έχω ξεχωρίσει μερικά που συνεχίζω να τα επιλέγω ξανά και ξανά επειδή κάνουν αυτό που υπόσχονται και έχω δει διαφορά στην επιδερμίδα μου.


Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο μου face mist, το καλύτερο από όλα όσα έχω δοκιμάσει! Είναι από την εταιρία mastiha shop, το προϊόν έχει ως βασικό συστατικό την μαστίχα όπως και όλη η σειρά καλλυντικών της εταιρίας. Το χρησιμοποιώ πριν αλλά κυρίως μετά το μακιγιάζ μου για να το σταθεροποιήσει, να ενυδατώσει την επιδερμίδα μου και να μου δώσει μια αίσθηση δροσιάς. Έχει ελαφριά υφή, δεν είναι βαρύ στο πρόσωπο και μπορείς να το κουβαλάς όλη την μέρα μέσα στην τσάντα σου για μια στιγμιαία ανανέωση. Δες περισσότερα για το προϊόν εδώ.


Για όσους παλεύουν με την ακμή, όπως και εγώ, σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από καθαριστικά προσώπου, lotion, κρέμες, μάσκες και πολλά ακόμα. Είχα αφιερώσει δυο άρθρα στα οποία σου έδειχνα τα προϊόντα κατά της ακμής που έχω δοκιμάσει και έχω μείνει ευχαριστημένη και ένα ακόμα προϊόν που προστίθεται σε αυτή τη λίστα είναι της The Body Shop από την σειρά Tea Tree η lotion, η οποία έχει εκχύλισμα από τεϊόδενδρο. Έχει μια έντονη μυρωδιά, και όταν την εφαρμόζω στο πρόσωπο μου νοιώθω ότι κάνει δουλειά επειδή είναι "βαρύ" σαν προϊόν και είναι σαν να "καίει" τα σπυράκια.


Για το τέλος άφησα τις ενυδατικές κρέμες, ένα κομμάτι δύσκολο στην περιποίηση του προσώπου επειδή υπάρχουν τόσες πολλές στην αγορά όπου δεν είναι εύκολο να πετύχεις την καλύτερη για εσένα.
Η Idealia της Vichy, είναι μια κρέμα την οποία σου προτείνω να αγοράσεις και να την εφαρμόζεις το πρωί πριν από το make up σου. Ενυδατώνει την επιδερμίδα αλλά το καλύτερο είναι ότι γεμίζει τους πόρους σου και το μακιγιάζ στρώνει αρκετά καλά στο πρόσωπο. Ειδικά αν είσαι από το πρωί εως το βράδυ έξω, χρειάζεσαι ένα τέτοιο προϊόν.

Το επόμενο από την ίδια εταιρία είναι η Aqualia, μια κρέμα αρκετά ενυδατική και ιδανική για το βράδυ μετά από ένα καλό καθαρισμό και την αφαίρεση όλου του make up που είχες από το πρωί. Το δέρμα στο τέλος της ημέρας είναι αφυδατωμένο, ταλαιπωρημένο οπότε μια καλή και αρκετά ενυδατική κρέμα θα μπορέσει να στο επαναφέρει.


Η κρέμα προσώπου που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη είναι από την εταιρία Korres η almond blossom την οποία συστήνω για νεανικές επιδερμίδες. Την χρησιμοποιώ το πρωί, το βράδυ αλλά και ενδιάμεσα στη μέρα όταν είμαι σπίτι, μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Είναι ενυδατική αλλά καθόλου λιπαρή, έχει ελαφριά πηχτή μορφή και υπέροχο άρωμα.


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram