Denim above all


Spring break or spring just started? Όπως και να έχει η άνοιξη είναι πλέον εδώ και αν ακόμα δεν φαίνεται στον καιρό, προετοίμασε την ντουλάπα σου γιατί αυτή η άνοιξη θα έχει τα πιο ωραία fashion κομμάτια και συνδυασμούς που έχεις δει ποτέ!

Έχω πάρα πολλές τάσεις να σου δείξω, χρώματα, σχέδια, ότι μπορείς να φανταστείς και φυσικά τρόπους με τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις. Στο σημερινό look, σου δείχνω ένα από τα αγαπημένα μου outfits το οποίο μπορείς άνετα να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας! To denim και το ριγέ πουκάμισο είναι από τα πρώτα street style looks τα οποία θα δεις, για αυτό αν δεν έχεις κάποιο κομμάτι ήδη, αναζήτησε το.

Το denim style, το ακούς συχνά, το βλέπεις ακόμα πιο συχνά... όμως την denim φούστα με κουμπιά σε όλο το μήκος της από πότε έχεις να την δεις; Είναι ένα άνετο, stylish και ένα πολύ εύκολο κομμάτι με το οποίο μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα και κολακεύει το σώμα σου. Αν έχεις καμπύλες όπως εγώ, μην αγοράσεις τα αρκετά mini που βλέπεις στην αγορά, προτίμησε να είναι λίγο πιο κάτω το μήκος της ώστε να αναδεικνύει το σώμα σου. 
Το πρώτο πανωφόρι το οποίο αναζητάω με μια μικρή αλλαγή του καιρού είναι το jean jacket. Άκρως ανοιξιάτικο, ταιριάζει με τα πάντα, ακόμα και με την φόρμα σου. Επέλεξε το σε χρώμα ελαφρά σκουρόχρωμο ή όπως λέω εγώ στο αυθεντικό χρώμα του jean.

Το ριγέ πουκάμισο και συγκεκριμένα η κάθετη μπλε - άσπρη ρίγα θα σου λύσει τα χέρια για το τι να φορέσεις στην δουλειά, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή στην βόλτα σου. Για εμένα είναι το πιο in fashion κομμάτι που θα μπορούσες να φορέσεις, το οποίο μπορείς εκτός από πουκάμισο, να το βρεις και σε μπλούζες (στην ίδια υφή με το πουκάμισο, χωρίς κουμπιά). 
Με τρία απλά κομμάτια μπορείς να διαμορφώσεις ένα αρκετά εμφανίσιμο look το οποίο θα σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια. Αν ψάχνεις κάτι casual και άνετο επέλεξε να φορέσεις τα αγαπημένα σου Oxfords ή τα λευκά sneakers σου. 

Wearing:
Total Outfit: Reiko (infashionshop.gr) || Bag: Alviero Martini 1a Classe || Sunglasses: Firmoο Glasses || Shoes: Celebrity Shoes
















Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram