Blue Madness


Δεύτερο ανοιξιάτικο fashion look, για το σημερινό post με άκρως ανοιχτά και φωτεινά χρώματα και ρούχα που θα σου ανεβάσουν την διάθεση. 

Για όσες μου στέλνετε μηνύματα στη σελίδα μου στο Instagram και Facebook, και με ρωτάτε για τα άρθρα μόδας και τα ρούχα που επιλέγω, σήμερα σας έχω ακόμα μια πρόταση για ένα καθημερινό πρωινό και βραδινό outfit.
Πριν από μερικές μέρες, επισκέφτηκα το κατάστημα Shoushourades στη Γλυφάδα (μπορείς να δεις και το eshop τους shoushourades.gr), το οποίο ήταν από τα πιο girly καταστήματα σε διακόσμηση που έχω δει και αναζήτησα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα ένα spring look το οποίο θα με αντιπροσωπέυει και θα νοιώθω άνετα φορώντας το. Λοιπόν το πέτυχα!

Αν με ρωτήσεις πιο είναι το χρώμα που μου πηγαίνει περισσότερο, όπως επίσης πιστεύω πηγαίνει και σε όλες τις μελαχρινές, είναι το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του. Διάλεξα ένα φόρεμα - πουκαμίσα σε ανοιχτό μπλε χρώμα επειδή είναι ένα κομμάτι, άρα μια γρήγορη επιλογή και γιατί είναι άνετο επάνω μου. Έχει κουμπιά μέχρι την μέση του φορέματος, δίνει την αίσθηση πουκάμισου και το μήκος του κολακεύει τα πόδια.

Το συνδύασα με ένα λευκό πανωφόρι, ένα σακάκι αρκετά ιδιαίτερο καθώς είναι ασύμμετρο στο μπροστινό μέρος και σουρώνει ελαφρώς στα μανίκια. Ένα κομμάτι το οποίο άνετα μπορείς να πάρει μαζί σου τις πιο ζεστές μέρες της άνοιξης, ταιριάζει ακόμα και με το καθημερινό σου jean και δίνει στο σύνολο σου μια πιο stylish διάθεση. Μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι γυαλιών ηλίου και αν θέλεις μια μικρή ανανέωση ή απλά περισσότερα ζευγάρια για να εναλλάσσεις, θα βρεις αρκετά κομμάτια στα καταστήματα τους.

Wearing:
Total Outfit: Shoushourades || Dress: Find it here || Shoes: Migato 
















Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. ποσο φρέσκο και ανοιξιατικο look .Μυριζε καλοκαιρία <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλοκαιράκι έρχεται ξανά! Σε ευχαριστώ πολύ όμορφη <3

      Delete

Instagram