Buttons up


Το αγαπημένο μου look για αυτόν τον μήνα, ένας υπέροχος συνδυασμός του γκρι με το μαύρο, ένα casual αλλά και chic outfit, κάτι διαφορετικό που μπορείς να φορέσεις στην καθημερινότητα σου και όχι μόνο.

Η προϋπόθεση για να δημιουργήσεις ένα outfit το οποίο θα δείχνει ωραίο στο σώμα σου, είναι να επιλέξεις ρούχα τα οποία σε αντιπροσωπεύουν. Νοιώθω πως το συγκεκριμένο outfit εμένα με αντιπροσωπεύει πλήρως γιατί έχω επιλέξει ουδέτερα χρώματα, καθόλου υπερβολικά, αυτό ακριβώς που ψάχνω το πρωί.
Μπορεί να λένε ότι το γκρι είναι το καινούριο μαύρο, όμως η αλήθεια είναι ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν θα βγάλεις εύκολα από την ντουλάπα σου και πάντα θα είναι η "εύκολη λύση".

Το πρώτο ρούχο το οποίο μου έκανε εντύπωση με το που το είδα είναι η φούστα. Δεν βρίσκεις εύκολα ένα τέτοιο κομμάτι στα μαγαζιά, ούτε το βλέπεις συχνά φορεμένο. Είναι μια ψηλόμεση κοτλέ φούστα η οποία φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και αυτό που την κάνει να είναι ιδιαίτερη είναι τα κουμπιά της. Στο χρώμα του χρυσού, είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να "κόβει" και να σε δείχνει πιο αδύνατη.

Ένα μονόχρωμο crop top είναι ένας καλός συνδυασμός γιατί δίνει ένταση στο κάτω μέρος και ομαλοποιεί το πάνω. Θέλοντας να κρατήσω απαλό χρωματικά όλο το outfit, πρόσθεσα ένα καρό γκρι παλτό το οποίο αν το δεις μόνο του, σου φαίνεται λίγο δύσκολο για να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου. Με τον κατάλληλο μονόχρωμο όμως συνδυασμό, δίνει μια casual διάθεση.

Για παπούτσια επέλεξα over the knee suede μαύρες μπότες με τακούνι, οι οποίες όσο ψηλές φαίνονται, τόσο άνετες στο περπάτημα είναι. Σε αξεσουάρ, φόρεσα το αγαπημένο μου chocker το οποίο είναι φαρδύ και έχει ένα πολύ όμορφο σχέδια και γυαλιά ηλίου.

Ακολούθησε με σε Instagam (@studyaboutfashion) και Facebook (Study About Fashion) για να βλέπεις καθημερινά μόδα, ομορφιά και πολλά άλλα. Αν δοκιμάσεις να διαμορφώσεις ένα παρόμοιο outfit, μην ξεχάσεις να μου στείλεις φωτογραφία!

Wearing:
Coat: Hype Find it here || Skirt: Hype Find it here || Top: Hype Find it here || Boots: Celebrity Shoes || Sunglasses: Firmoo 
















Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. Μου άρεσε πάρα πολύ όλο το σύνολο! Κομψό και πρακτικό. Επίσης πόσο υπέροχη και η τοποθεσία :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ όμορφη! Αυτό ακριβώς το κομψό και πρακτικό ήθελα να πετύχω!
      <3

      Delete

Instagram