Burgundy Coat


Burgundy, μια απόχρωση του μπορντό, ίσως η πιο όμορφη, όπου από την στιγμή που ήρθε στην μόδα έχει αντικαταστήσει πολλά χρώματα. Από το καλοκαίρι μέχρι και το χειμώνα θα το δεις να προτιμάτε σε καθημερινά αλλά και πιο εμφανίσιμα outfits έχοντας μεγαλύτερη ένταση αυτή την εποχή, ως ένα χειμωνιάτικο χρώμα.

Σε αυτό το look θα σου δείξω πως μπορείς να διαμορφώσεις ένα semi-formal look, το οποίο με τις κατάλληλες αλλαγές μπορείς να το μετατρέψεις σε casual, διατηρώντας το έντονο στοιχείο του μπορντό χρώματος.
Παίρνω ως βάση δυο στοιχεία που είναι αρκετά στη μόδα φέτος, την κάθετη ρίγα και το glitter. Τα ριγέ ρούχα έχουν έρθει από παλιά στη μόδα, η κάθετη ρίγα όμως είναι αυτή που προτιμάτε ιδιαίτερα επειδή αδυνατίζει στην όψη και δίνει μια κομψότητα στο ρούχο. Τo πιο τολμηρό στοιχείο είναι η ρίγα στα παντελόνια. Ένα ιδιαίτερο ρούχο το οποίο μπορεί να φορεθεί από την πρωινή σου βόλτα  μέχρι και μια συνέντευξη δουλειάς. 

Για top, επέλεξα ένα crop με λαιμό και μακρύ κοντό μανίκι το οποίο είναι γκρι και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα επειδή έχει glitter. Τέτοιες μπλούζες είχες δει ξανά λίγο παλιότερα στην μόδα, σίγουρα αν ανοίξει την ντουλάπα της μητέρας σου θα βρεις μια και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρυσό και το ασημί.
Για να συμπληρώσω το look, παίρνω ένα παλτό. Τα παλτό είναι η πιο εύκολη αντικατάσταση του μπουφάν επειδή είναι ζεστά, μπορείς να βρεις στην αγορά αρκετά διαφορετικά μήκη και ταυτόχρονα μετατρέπουν το look σου από casual σε πιο chic.

Επέλεξα suede μαύρη γόβα με κορδόνια όμως μπορεί άνετα αυτό το look να φορεθεί με μποτάκια είτε flat είτε με χοντρό τακούνι αλλά και παπούτσια τύπου oxfords.
Ότι και αν διαλέξεις, ρίξε μια τελευταία ματιά στο καθρεύτη, δες αν αυτό το look σου αρέσει πάνω σου και σε αντιπροσωπεύει.

Καλή χρονιά!

Wearing:
Coat: Hype Find it here || Top: Hype Find it here || Pants: Hype Find it here || Shoes: Migato 













Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

6 comments:

  1. Love this look!!! You look really amazing :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Είσαι Υπέροχηηηηηη!! και το παλτό φοβερό!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το λάτρεψα και εγώ το παλτό! <3

      Delete
  3. Υπέροχο το χρώμα στο παλτό και πηγαίνει πολύ με τα χρώματα σου. Μου αρέσει ιδιαίτερα και το κόψιμο του. Νομίζω συγχωρεί τις περισσότερες σιλουέτες :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ όμορφη! Θα συμφωνήσω για το παλτό :)

      Delete

Instagram