Winter pattern


O χειμώνας αν και άργησε λιγάκι να μπει, ήρθε και είναι η ώρα που θα αναζητήσεις στην ντουλάπα σου το κάτι πιο ζεστό.

Για αυτά ακριβώς τα ζεστά ρούχα θα μιλήσουμε σήμερα και θα σου δώσω ιδέες για ένα αρκετά comfy, casual και stylish look.
Βγάλε το δερμάτινο παντελόνι που έχεις στην ντουλάπα σου και περιμένεις να βγεις το βράδυ για να το φορέσεις και χρησιμοποίησε το για το καθημερινό πρωινό σου ντύσιμο. Αν πάλι δεν έχεις, βάλτο στην shopping λίστα σου γιατί είναι must για τον χειμώνα! Tip, φόρεσε και ένα καλσόν από μέσα για λίγη έξτρα ζέστη στο outfit σου.

Εφόσον επέλεξες να φορέσει το στενό δερμάτινο παντελόνι σου, μην κάνεις το λάθος και φορέσεις μια στενή μπλούζα από πάνω. Επέλεξε κάτι πιο φαρδύ, κάτι πιο άνετο και ζεστό. Εγώ φόρεσα μια μπλούζα - πόντσο η οποία είναι μακρυά, έχει ζιβάγκο είναι άνετη επάνω μου και πολύ ζεστή. Τα πόντσο αποτελούν ένα trend για τον φετινό χειμώνα και θα τα βλέπεις συνέχεια. Είναι το κάτι διαφορετικό στην ντουλάπα σου, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρούχα και σου επιτρέπει να φορέσεις μια μπλούζα από μέσα, κάνοντας πιο stylish το outfit σου. Η συγκεκριμένη που φοράω είναι στα χρώματα του άσπρο και μαύρο με γεωμετρικά σχέδια τα οποία μια μια γρήγορη ματιά σου θυμίζουν χιονονιφάδες!

Για παπούτσια επέλεξα τα καθημερινά μου suede ankle boots τα οποία ξεφεύγουν από τα κλασσικά flat παπούτσια και μου επιτρέπουν να κινούμαι με άνεση όλη την ημέρα.

Wearing:
Blouse: Hype Find it here || Pants: Hype Find it here || Shoes: H&M 











Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. Μιλάμε "ζω" για πόντσο και ριχτά, χουχουλιάρικα μάλλινα! Τώρα μάλιστα που, όπως λες, κρύωσε ο καιρός, είναι τέλεια επιλογή για casual looks! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα για αυτό ακριβώς τα αγαπώ και εγω! Είναι τόσο χουχουλιάρικα και τόσο ιδανικά για αυτόν τον καιρό! :)

      Delete

Instagram