Urban Art


Το moto της ημέρας; Φόρεσε το φαρδύ jean σου, πάρε την μακρυά ουδέτερη αλλά με χαρακτήρα ζακέτα σου, βρες ένα μέρος με πολλά graffiti και αποτύπωσε την στιγμή. 

Urban, αστικός ή αλλιώς άτομο της πόλης. Κάτι με φασαρία, πολλά χρώματα, 3D σχήματα και κάτι που σε μαγεύει. Αυτή είναι η έμπνευση για το σημερινό casual outfit με ουδέτερα χρώματα και ήρεμη διάθεση.
Μου αρέσει μέσα από τα άρθρα μου και τις φωτογραφίες να επισημαίνω trends είτε αυτής της εποχής, είτε διαχρονικά. Ένα από τα trends που εννοείται ότι υπήρχε από παλιά και εμφανίστηκε ξανά πριν από λίγα χρόνια, δίνοντας έμφαση αυτή την χρονιά, είναι τα mom fit jeans. Τα αρκετά ψηλόμεσα jeans, εκείνα με το χοντρό ύφασμα τα οποία είναι άνετα, ανάλαφρα και ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς συνήθως. Στα πιο κλασσικά κομμάτια θα βρεις jeans χωρίς καθόλου σκισίματα, ιδανικά για το χειμώνα, δίνοντας μια αρκετά casual διάθεση.

Επιλέγω ένα crop top, με ελαφρύ ζιβάγκο και μακρύ μανίκι σε ένα σκούρο μπλε χρώμα. Με το συγκεκριμένο μήκος αναδεικνύω το ψηλόμεσο jean, οριοθετώ τις γραμμές και του δίνω έναν πιο αυστηρό χαρακτήρα επειδή έχω επιλέξει να το συνδυάσω με ένα μακρύ πανωφόρι.
Δεν είναι ένα κομμάτι που θα φορέσεις κάθε μέρα, παρόλο που είναι αρκετά casual, είναι όμως ένα σημαντικό κομμάτι στην ντουλάπα σου για να δημιουργήσεις ένα urban outfit.

Την μακρυά γκρι ζακέτα, θα την βρεις σε μια πολύ καλή τιμή στο site της SheIn. Μπορείς να την σετάρεις με αρκετά κομμάτια της ντουλάπας σου, είναι ζεστή δηλαδή ιδανική για αυτή την εποχή και ένα tip, επέλεξε να την φορέσεις μέσα από το παλτό ή το μπουφάν σου για να δώσεις μια διαφορετική νότα στο look σου!

Τα αξεσουάρ στο συγκεκριμένο outfit είναι απαραίτητα και το πιο ιδανικό είναι το καπέλο. Ένα καπέλο σε καμηλό χρώμα (μια ακόμα τάση για το φετινό χειμώνα) και με suede υφή, συμπληρώνει το look και του δίνει χαρακτήρα.


Wearing:
Long Coat: Shein Find it here || Jeans: Zara || Top: Pink Woman || Hat and Boots: H&M
















Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram