The correct photo moment


Ποια είναι η σωστή φωτογραφική στιγμή; Πότε πρέπει να ακουστεί το "κλικ"; Όταν γελάω και είμαι αυθόρμητη ή μήπως όταν προσπαθώ να βγάλω την τέλεια φωτογραφία; Ποια χρώματα να χρησιμοποιήσω, ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να επεξεργαστώ την φωτογραφία; Ποια να ανεβάσω στο Instagram; Μήπως πρέπει να την κόψω;

 Από το προηγούμενο κιόλας άρθρο, σου είχα εκφράσει την σχέση αγάπης που υπάρχει με το προφίλ μου στο Instagram. Σήμερα θα επεκταθώ λίγο παραπάνω και θα σου δώσω μερικά tips, τα οποία χρησιμοποιώ εγώ για τις φωτογραφίες.

Το πρώτο πράγμα που προσελκύει άτομα στο προφίλ σου είναι το να ανεβάζεις συχνά. Αν δεν είσαι ακόμα συνηθισμένος, προσπάθησε να ανεβάζεις μια φορά την ημέρα ή έστω μέρα παρά μέρα. Για όσους ασχολούνται αρκετά και έχουν υλικό να ανεβάσουν, 3 φωτογραφίες την ημέρα είναι ένας καλός αριθμός. Προσπάθησε να βάζεις hashtags που αντιπροσωπεύουν αυτό που δείχνει η φωτογραφία, πχ. αν ανεβάσεις κάτι σχετικά με ρούχα προσπάθησε να αποτυπώσεις από το style, το χρώμα και το trend σε hashtags.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, προσπαθώ να δείχνω αυθόρμητη, χαμογελαστή και χωρίς να φαίνεται ότι μου πήρε αρκετές λήψεις για να επιλέξω την κατάλληλη φωτογραφία. Το καθημερινό, το casual, το να ανεβάζεις φωτογραφίες από την καθημερινότητα σου, τις συνήθεις σου και απλές στιγμές από τη ζωή σου, προκαλεί ενδιαφέρον προς τους άλλους.

Για την επεξεργασία της φωτογραφίας, σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις και πάρα πολλά φίλτρα με τα οποία μπορείς να πειραματιστείς. Ακόμα και τα φίλτρα αλλά και τα χρώματα έχουν την μόδα τους η οποία τον τελευταίο καιρό είναι οι "γκριζαρισμένες" φωτογραφίες. Αυτό μπορείς εύκολα να το πετύχεις απλά μειώνοντας την Αντίθεση της κάθε φωτογραφίας.

Ακολούθησε με στο Instagram με το όνομα @lexiialex ή απλά πατώντας κλικ, για να παίρνεις ιδέες, να βλέπεις όλα τα νέα του Study About Fashion και φυσικά στιγμές από την καθημερινότητα μου.













Φωτογραφίες που έχουν συμπεριληφθεί σε άρθρα:


 Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram