Do it like the 70's


Bohemian, boho style, 70's look.
Ένα style που αγαπώ, που μπορώ να φορέσω καθημερινά, χρώματα και σχήματα που κάνουν τη διαφορά αρκεί να συνδυαστούν με τον σωστό τρόπο. Όπως είδες και στο προηγούμενο άρθρο, το boho είναι ένα ακόμα trend του φετινού φθινοπώρου/χειμώνα και στο blog μου θα το δεις συχνά.

Για το σημερινό look, διαλέγω ένα ακόμα pattern που καλύπτει όλο το μήκος του ρούχου, ένα φόρεμα σε υπέροχες αποχρώσεις του μοβ, μαζί με το λευκό το οποίο διαχωρίζει και τονίζει τα χρώματα. Το μήκος του φορέματος φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, δίνει άνεση και επειδή το τελείωμα του είναι πιο χαλαρό, δίνει έναν αέρα κίνησης. 
Είναι από τα ρούχα τα οποία διαλέγεις για να δημιουργήσεις ένα εύκολο και γρήγορο σύνολο επειδή το φόρεμα είναι το κυρίαρχο ρούχο στο όλο look και δίνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Σου επιτρέπει να αφήσεις το υπόλοιπο σύνολο σε ουδέτερες αποχρώσεις και σου εξοικονομεί χρόνο.

Ένα από τα φετινά αλλά και τα περσινά trend του χειμώνα είναι η over the knee boot. Η μπότα η οποία φτάνει πάνω από το γόνατο, μπορεί να σου προσθέσει λίγο ύψος, είναι μια πρακτική και ζεστή επιλογή για τον χειμώνα. Η συγκεκριμένη που φοράω έχει suede ύφασμα και χοντρό τακούνι  το οποίο σου δίνει σταθερότητα και είναι στη μόδα. Είναι από τα πιο άνετα ψηλά παπούτσια που έχω φορέσει, δεν με κουράζουν γιατί έχουν το κατάλληλο ύψος και την κατάλληλη πλατφόρμα.

Μάλλινα, φαρδιά καπέλα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του bohemian, μπορείς να τα βρεις σε μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων για να τα συνδυάσεις κατάλληλα. Σε κόσμημα επέλεξα ένα μαύρο chocker το οποίο είναι αρκετά μακρύ και ταιριάζει απόλυτα με το σύνολο!

Δες στο τέλος του άρθρου από ποια καταστήματα είναι το outfit.









Wearing:

Dress : Hype |Find it here
Hat : H&M
Shoes : Celebrity Shoes
Necklace: SammyDress |Find it here


Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


            Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram