Modern Fuchsia Shades


Το καλοκαίρι θέλει χρώμα. Έντονες αποχρώσεις, περίεργα μοτίβα, σχέδια που ξεχωρίζουν αλλά και αυτήν την κλασσική πινελιά που προσθέτεις πάντα στο καθημερινό σου look.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τι πιο εποχιακό από το να διαμορφώσεις ένα outfit στο οποίο θα επικρατεί έντονο χρώμα και φυσικά θα υπάρχει ένα pattern που συναντάς συχνά. Αυτό που επιλέγω για σήμερα είναι το φούξια και όλες οι αποχρώσεις του.

Σκέφτεσαι τι να φορέσεις σήμερα ανάμεσα σε παντελόνι, shorts, φούστα και όλα σου φαίνονται ίδια; Σου προτείνω να δοκιμάσεις την παντελόνα. Ίσως υπάρχει ήδη ένα κομμάτι στην ντουλάπα σου είτε περσινό είτε φετινό αλλά πάντα θα υπάρχει μια ακόμα που θέλεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου συλλογή.
 Αυτή που επέλεξα εγώ σήμερα είναι εφαρμοστή, καταλήγει σε στενή "Α" γραμμή αλλά είναι τόσο αέρινη όσο θα έπρεπε να είναι. Το μοτίβο της αποτελείται από κάθετες γραμμές με διάφορα σχέδια από κυκλικά, τριγωνικά μέχρι ασύμμετρα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το απαλό ροζ, το ροζ-καφέ, το κόκκινο-καφέ, το τυρκουάζ και ελαφρά το λευκό. Έρχεται μαζί με ένα σχοινάκι στη μέση το οποίο καταλήγει σε κρόσσια και σπάει την πολυμορφία του ρούχου, δίνοντας μια βάση στα χρώματα.

Η μπλούζα που επέλεξα να το συνδυάσω, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από μια αέρινη με φαρδιά τιράντα σε ένα αρκετά έντονο χρώμα. Το φούξια, ένα χρώμα που ίσως δεν τολμάς ή δεν έχεις τολμήσει ακόμα. Άλλα αν δεν φορέσεις χρώμα το καλοκαίρι πότε θα το κάνεις; Περιόρισε τις αγορές σου με τα άσπρα και τα pastel χρώματα και επέλεξε κάτι πιο έντονο, ένα χρώμα που θα σου ταιριάζει και θα ξεχωρίζει.

Μην ξεχάσει να επιλέξεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα και αν δεν σου αρέσουν πού αυτά που φοριούνται στο λαιμό ή αν δυσκολεύεσαι να τα συνδυάσεις, επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Είτε είναι διακριτικά είτε πιο εντυπωσιακά τόλμησε τα.

Δες ακόμα ένα look με παντελόνα σε καλοκαιρινά χρώματα και τον τρόπο που την συνδύασα.









Wearing:

Trousers: Hype
Top: Hype
Shoes: The Fashion Project




Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

2 comments:

  1. Τα σανδάλια σου πολύ όμορφα!
    http://thesecetdiaryofagirlicious.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου :)

      Delete

Instagram