Sunrise colors for summer


Ποιο είναι το άνετο, όμορφο, καλοκαιρινό, κομψό outfit που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα; Αυτό ακριβώς θα σου δείξω σήμερα. Εστιάζω σε ρούχα τα οποία έχουν ανοιχτά και έντονα χρώματα, είναι άνετα, δροσερά και σου προσθέτουν θηλυκότητα.

Πολλές φορές είμαι έξω από το σπίτι από το πρωί μέχρι το απόγευμα ή το βράδυ και αυτό που προσπαθώ να διαμορφώσω είναι ένα look που να ταιριάζει με όλα και ταυτόχρονα να νοιώθω εγώ ωραία φορώντας το!

Επιλέγω μια παντελόνα γιατί είναι το must του καλοκαιριού, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και παρόλο που είναι μακρυά, είναι δροσερή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης; Το μοτίβο της! Γραμμές και γεωμετρικά σχέδια σε απόλυτη αρμονία, δημιουργώντας ένα κύμα καλοκαιρινών χρωμάτων, θυμίζοντας τόσο πολύ την θάλασσα. Έχει άνετη φόρμα με δυο τσέπες στο πλάι και ένα κορδόνι στη μέση το οποίο καταλήγει σε κρόσσια, προσθέτοντας style.

Το συνδυάσω με ένα top στο χρώμα του τζιν με μικρά διακριτικά λουλούδια, το οποίο είναι επίσης άνετο και αέρινο, ταιριάζει σε μήκος με την παντελόνα και συμπληρώνει το καλοκαιρινό look. Είναι shoulder off top, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις με χαμηλωμένα τα μανίκια, αφήνοντας ανοιχτή την περιοχή των ώμων.

Τι θα ταίριαζε περισσότερο από ένα ζευγάρι σανδάλια; Διάλεξε το αγαπημένο σου, φρόντισε να τονίζει τα πόδια σου, εγώ επέλεξα ένα με άσπρες και ασημένιες λεπτομέρειες το οποίο δύσκολα το αποχωρίζομαι! Βάλε ένα άκρως καλοκαιρινό μανό στα νύχια σου και είσαι έτοιμη.







Wearing:

Trousers: Hype
Top: Hype
Shoes: The Fashion Project
Accessories: H&M



Photo credits: Κατερίνα Πάρδου


    Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 



7 comments:

  1. πολύ ωραία η παντελόνα! μου αρέσει αυτή η εταιρεία η hype :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι υπέροχη η παντελόνα τόσο οπτικά όσο και όταν την φοράω! Η εταιρία έχει φοβερά ρούχα <3 <3

      Delete
  2. Cute blouse :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ReplyDelete
  3. Λατρεύω αυτές τις παντελόνες τώρα το καλοκαίρι! είναι πολύ άνετες και δεν σκάς απο την ζέστη.
    Τέλειος ο συνδυασμός σου!!! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς για αυτό το λόγο τις λατρεύω και εγω!Ευχαριστώ γλυκιά μου! <3

      Delete

Instagram