Favourite products at this time



Επειδή με τα αγαπημένα του μήνα δεν τα πάω καλά, μαζεύω κατά καιρούς προϊόντα που μου αρέσουν, που θέλω να κάνω review για αυτά και τότε αποφασίζω να γράψω ένα post. Τα προϊόντα που ξεχώρισαν αυτή την περίοδο είναι κυρίως περιποίησης, αν και παράξενο για μένα γιατί μου αρέσει να γράφω για καλλυντικά, γιατί τελευταία δοκιμάζω πολλά.

Σπάνια αναφέρω shampoo στο blog μου αλλά δοκίμασα αυτό της Garnier και εντυπωσιάστηκα. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο shampoo που να αγοράζω ξανά και ξανά, πάντα παίρνω διαφορετικά για να μπορώ να δοκιμάζω πολλά. Τα fructis είχαν βγάλει πρόσφατα κάποιες σειρές που είχε τύχει να δοκιμάσω όπως η κίτρινη, η πορτοκαλί και η ροζ αλλά το τελευταίο που δοκίμασα είναι το προϊόν για βαμμένα μαλλιά ή ανταύγειες με κόκκινη συσκευασία. Τα μαλλιά μου τα έχω βάψει εδώ και χρόνια από τη μέση και κάτω, έχει ακόμα μια χρωματική διαφορά, έχουν ανοίξει και με τον ήλιο αλλά όχι καμιά τρομερή αντίθεση. Είναι από τις λίγες φορές που ένα σαμπουάν κάνει απαλά τα μαλλιά μου σε τέτοιο βαθμό. Είναι αρκετά ενυδατικό, μαλακώνει πολύ τα μαλλιά, καθαρίζει ωραία και έκανε αυτή τη χρωματική διαφορά που έχω να φαίνεται λίγο πιο ζωντανή. Το έχω συστήσει ήδη σε μια φίλη μου που με ρώτησε πιο σαμπουάν να δοκιμάσει και σίγουρα το συστήνω και σε εσάς.


Επόμενο, είναι μια μάσκα μαλλιών, από αυτές έχετε δει πολλές στο blog, πάντα υπάρχει μια στο ράφι του μπάνιου αλλά δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει ξανά από την Garnier fructis. Είναι η πορτοκαλί σειρά GoodBye Damage και έχει ως στόχο να επανορθώσει να μαλλιά, να κάνει πιο δυνατές τις άκρες και να μειώσει την ψαλίδα. Για να δω εγώ κάποιο από όλα αυτά πρέπει να χρησιμοποιήσω όλη τη σειρά και για κάποιο χρονικό διάστημα. Η μάσκα από μόνη της είναι αρκετά καλή δηλαδή προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, έχει λίγο παχύρευστη μορφή, μυρίζει φρεσκάδα και κάνει δουλειά στα μαλλιά. Ιδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός και δεν χρησιμοποιώ πιστολάκι, τα μαλλιά μου είναι πιο μαλακά και φαίνονται πιο υγιή. Δεν περίμενα να κάνει τόση καλή δουλειά, χαίρομαι που έχω ακόμη μια συσκευασία να χρησιμοποιήσω και σίγουρα θα την πάρω ξανά!


Συνεχίζοντας με μαλλιά, ένα προϊόν το οποίο μου το είχε συστήσει η Χριστίνα από το blog Beauty and Fashion Stalkers και φυσικά το αγόρασα, είναι το θερμοπροστατευτικό από την σειρά Elvive της Loreal. Προστατεύει από θερμοκρασία 230°C και πάνω και κάνει λεία τα μαλλιά για 3 μέρες. Υπάρχουν 2 σειρές σε αυτό το προϊόν, η μια είναι για styling και η άλλη είναι για λεία μαλλιά, εγώ έχω τη δεύτερη και μου αρέσει πολύ! Το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά είτε χρησιμοποιώ πιστολάκι είτε όχι και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αποτρέπει το φριζάρισμα σε μεγάλο βαθμό, προστατεύει από συσκευές με θερμότητα και μαλακώνει πάρα πολύ τα μαλλιά! Επίσης όταν την δεύτερη μέρα ξυπνήσω και τα μαλλιά μου είναι πολύ άγρια, το χρησιμοποιώ (σε στεγνά) και επίσης τα μαλακώνει πάρα πολύ! Δεν το έχω αγοράσει και πολύ καιρό αλλά κοντεύω να το φτάσω στη μέση γιατί είναι ένα προϊόν που βοηθάει πολύ τα μαλλιά μου! Θα το αγοράσω σίγουρα ξανά μόλις μου τελειώσει και το συνιστώ.


Για το τέλος, έχω μια μάσκαρα, η τελευταία που έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι από την Maybelline η Lash Sensational με πλαστικό βουρτσάκι, καμπυλωτό από την πάνω πλευρά και κανονικό από την κάτω. Οι τρίχες είναι μεγαλύτερες στην πάνω πλευρά, πυκνές αλλά με ωραίο διαχωρισμό. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι έντονες μαύρες βλεφαρίδες με μήκος και όγκο και πολύ καλό διαχωρισμό. Μου δίνει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω, την χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και ιδικά όταν το πρωί δεν έχω χρόνο για σκιές κάνει το βλέμμα πολύ ωραίο και έντονο. Την συνιστώ σίγουρα, είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.





                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

31 comments:

  1. Πολύ όμορφο ποστ :) Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά, αλλά είναι στην Wishlist μου τα προϊόντα θερμοπροστασίας της Elnett.

    Φιλάκια ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολυ καλό, να το δοκιμάσει! Φιλια!

      Delete
  2. πολύ όμορφες φωτογραφίεςςςς :* τη μάσκαρα τη λατρεύω όπως και τη μάσκα από garnier! κάνει τα μαλλιά σούπερ μαλακά! τώρα αυτό το σπρέι από loreal δεν ξέρω. Έχω μπερδευτεί με τόσα στην ίδια συσκευασία. Έχω ένα για μπούκλες και το απεχθάνομαι :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως αυτά τα δύο είναι φοβερά! Αυτό που δείχνω από elnett, έχει μόνο δυο σειρές! Αν τύχει και το δοκιμάσεις, πες μου πως σου φάνηκε! :)

      Delete
  3. πολύ όμορφα αγαπημένα :)

    ReplyDelete
  4. Η μάσκαρα είναι και δικό μου αγαπημένο αυτής της περιόδου! Δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα!! Θα είναι για καιρό στα αγαπημενα μου!

      Delete
  5. Πολυ ωραιες οι επιλογες σου!!! Φιλια!!!

    ReplyDelete
  6. Το spray θερμοπροστασίας το λατρεύω κι εγώ! Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή το σαμπουάν και τη μάσκα.. Φιλάκια :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την μάσκα να την δοκιμασεις σίγουρα, είναι φοβερή! :)

      Delete
  7. Τη μάσκαρα θέλω να δοκιμάσω! Ωραίο post! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δίνει υπέροχο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες!! Φιλιαα

      Delete
  8. Αυτή η μασκαρα είναι και δικό μου αγαπημένο προιόν τώρα τελευταία!!! Λατρεύω τις λακ τις Elnett αλλα με αυτό δεν τρελάθηκα. Πολλά φιλιά!!!! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λακ δεν έχει τύχει να δοκιμάσω από την Elnett αλλά το spray μου άρεσε :p

      Delete
  9. Πολυ ωραια ολα, αγαπαω garnier, μασκαρα πηρα αλλη προσφατα απο maybelline σιγουρα θα δοκιμασω και αυτη καποια στιγμη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν την βρεις και αυτή σε προσφορά, δοκίμασε την είναι πολύ καλή! :)

      Delete
  10. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμα κάποιο από αυτά τα προϊόντα. Από τα σαμπουάν της Garnier εμένα μου αρέσει πολύ το ροζ (Πυκνά και Δυνατά) αλλά κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και το color resist. Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα, οκ καλή ήταν αλλά θέλω να δοκιμάσω και το shampoo

      Delete
  11. Ωραίες επιλογές! :) Τη μάσκαρα θέλω πολύ να τη δοκιμάσω, βέβαια προς το παρόν κρατιέμαι γιατί έχω πολλές στην κατοχή μου! Φιλιά Αλεξάνδρα :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ έχω αρκετές και έχω σταματήσει να αγοράζω :p

      Delete
  12. Πολύ ωραίο ποστ! Η fructis εμένα δεν με γοήτευσε εκτός απο την πορτοκαλί σειρά που είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Ναδοκιμάσεις το λαδάκι! Δε θα ξαναδείς ψαλίδα! Φιλάκια
    http://thebeautymixer.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η πορτοκαλί είναι όντως πολύ ωραία σειρά! Θα το δοκιμάσω σίγουρα τότε!! :)

      Delete
  13. Πολύ όμορφο post και φωτογραφίες!! Μου άρεσε ιδιαιτέρως η μάσκαρα και το σαμπουάν! Έχω και εγώ το ίδιο "θέμα" με τα σαμπουάν! Δοκιμάζω συνεχώς καινούρια, αλλά ειδικά με τα Fructis δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά! Το συγκεκριμένο όμως μου κίνησε το ενδιαφέρον!! Θα το έχω υπόψη μου!! Καλό βράδυ! Φιλιά! Μαρτίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η μάσκαρα είναι πάρα πολύ καλή! Να το δοκιμάσεις το σαμπουάν, καθαρίζει ωραία και αφήνει απαλά τα μαλλιά :)

      Delete
  14. Αγαπώ την συγκεκριμένη μάσκαρα δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν μπορώ να την αποχωριστώ! :)

      Delete
  15. τέλειο post.Η μάσκα και το σαμπουάν είναι τα αγαπημένα μου!!!
    Αν 8ελεις πέρνα μια βόλτα απο το blog μου.. http://annoulawalker.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι πολύ ωραία προϊόντα όντως, ειδικά η μάσκα μαλλιών!
      Φυσικά και θα το επισκεφτώ! :)

      Delete
  16. Το σαμπουάν και η μάσκα είναι τέλεια..είναι τα αγαπημένο μου,να δοκιμάσεις και το σαμπουαν goodbye damage.Την μάσκαρα 8έλω πολύ να την δοκιμάσω <3
    http://annoulawalker.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θέλω να δοκιμάσω όλη την σειρά γιατί και μόνο από την μάσκα εντυπωσιάστηκα! Φιλιά!

      Delete

Instagram