Family Sales Bazaar Haul


Ο όμιλος L’oreal  για ακόμη μια φορά διοργάνωσε το family sales, ένα bazaar στο οποίο υπάρχουν προϊόντα πάρα πολλών εταιριών σε αρκετά χαμηλές τιμές. Η είσοδος είναι μόνο με πρόσκληση, διαρκεί μια βδομάδα και είναι από εκείνες τις μέρες που προσπαθείς να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις όσα χρειάζεσαι και δεν χρειάζεσαι σε μειωμένες τιμές. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσω καινούρια προϊόντα, να πάρω αυτά που μου τελειώνουν ή έχουν ήδη τελειώσει, που μου αρέσουν και χρησιμοποιώ καθημερινά.


Προσπάθησα να τα χωρίσω σε κατηγορίες και ξεκινάω με την πρώτη που περιλαμβάνει τα προϊόντα αδυνατίσματος. Μια φίλη μου είχε δοκιμάσει από το προηγούμενο bazaar την βερμούδα αδυνατίσματος της Garnier και μου είχε πει ότι άρεσε οπότε είπα να τη δοκιμάσω και εγώ. Είναι για κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, περιέχει κρέμα αδυνατίσματος είναι ενάντια στην όψη φλοιού και υπόσχεται ένα νούμερο πιο κάτω. Την πήρα στο μπεζ χρώμα, την είχε και σε μαύρο και κόστιζε 6,50 €. Επόμενο είναι από την ίδια σειρά της Garnier Body Tonic, η αδυνατιστική κρέμα για τα ίδια σημεία η οποία είναι για τη νύχτα. Είχε και αντίστοιχη για την μέρα αλλά προτίμησα την πρώτη γιατί έχω αρκετά άλλα που μπορώ να τα εφαρμόσω στη μέρα και κόστιζε 4 €. Ένα ακόμη προϊόν από την Vichy αυτή την φορά το οποίο έχω δοκιμάσει ξανά, θα το δείτε στα επόμενο empties και μου άρεσε αρκετά, έκανε δουλειά και σίγουρα το ήθελα ξανά! Είναι το Cellu Destock το οποίο είναι κατά του τοπικού πάχους και της όψης πορτοκαλιού και κόστιζε μόνο 5 €.


Περνάω σε καθαριστικά προσώπου τα οποία είπα να τιμήσω αρκετά γιατί αυτό που έχω είναι στην τελευταία σταγόνα και μιας και τα βρήκα φθηνά πήρα για στοκ. Το πρώτο είναι της Garnier το Pure Active gel κατά των ατελειών στα 2 €. Από αυτή τη σειρά έχω δοκιμάσει το scrub με φρούτα το οποίο ήταν καλό, δες εδώ. Επόμενο, το gel βαθύ καθαρισμού και απολέπισης της L’oreal  Pure Zone ενάντια στα μαύρα στίγματα στα 2 €. Προσπαθώ να εξαφανίσω τα μαύρα στίγματα από μύτη και μάγουλα με διάφορα προϊόντα όπως της Frezyderm την μάσκα προσώπου, δες εδώ και πρόσθεσα ένα ακόμη στη συλλογή. Από την εταιρία Vichy δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα, οπότε ήταν μια καλά ευκαιρία να δοκιμάσω το αφρώδες νερό καθαρισμού το οποίο κόστιζε 5 €. Νόμιζα ότι έκανε και ντεμακιγιάζ αλλά δεν αναγράφει κάτι τέτοιο πάνω, πάντως όποιος το έχει δοκιμάσει ας μου γράψει ένα σχόλιο από κάτω για το αν του άρεσε.


Συνεχίζοντας με περιποίηση, ακόμη ένα προϊόν της Vichy, ένα scrub προσώπου, exfoliant crème με κόκκους και ιαματικό νερό στα 5 €. Οι lotion προσώπου έχουν μπει στον καθημερινό καθαρισμό, αν και μερικές φορές ξεχνάω να βάλω. Είχα δοκιμάσει από την Garnier την lotion με εκχύλισμα σταφυλιού, δες εδώ και μου άρεσε οπότε μιας και τελειώνει είπα να την ανανεώσω με την αντίστοιχη με εκχύλισμα τριαντάφυλλου για ξηρές επιδερμίδες στα 1,5 €. Έχω αρκετά προϊόντα για το σώμα, κρέμες, lotion, butter, λαδάκια αλλά δεν έχω κάποιο σε μορφή spray. Είναι ένα ενυδατικό spray after sun από την Garnier και την σειρά Ambre Solaire με εκχύλισα κάκτου και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ βολικό για να το έχω μέσα στην τσάντα θαλάσσης. Κόστιζε 2€ και ανυπομονώ να αρχίσουν τα μπάνια.


Για τα μαλλιά, πήρα την λακ από L’oreal Professionnel την Infinium για την οποία είχα ακούσει πολύ καλά λόγια οπότε δεν μπορούσα να μην την πάρω και κόστιζε μόνο 3 €. Τα spray μαλλιών μου αρέσουν πάρα πολύ για βρεγμένα και στεγνά μαλλιά, πάντα θα έχω κάποιο στο ράφι, έχω δείξει αρκετά στο blog και ένα ακόμη το οποίο θα προστεθεί είναι της Garnier το color resist. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο miraculous oil αλλά καταναλώνω πολύ περισσότερο τα spray και από την συγκεκριμένη σειρά έχω δοκιμάσει  το shampoo και μου άρεσε πάρα πολύ, σύντομα blog post. Είναι διφασικό προϊόν, θα το χρησιμοποιώ σίγουρα μετά το λούσιμο και κόστιζε 3,5 €.


Περνώντας σε καλλυντικά, πάντα παίρνω ένα make up επειδή σίγουρα αν το αγοράσω από κατάστημα θα κοστίζει 20 ευρώ οπότε σίγουρα συμφέρει. Αυτή τη φορά δεν είχαν πολλές αποχρώσεις και είχε κυρίως ανοιχτές που εμένα δεν μου κάνουν οπότε πήρα το μόνο make up που υπήρχε σε σκούρα απόχρωση και είναι το Fit me. Από αυτή τη σειρά έχω δοκιμάσει μόνο το concealer, δες εδώ, το make up είναι στη απόχρωση 235, κόστιζε 5 ευρώ και ελπίζω να μου ταιριάξει. Επόμενο, είναι η βάση προσώπου από L’oreal Professionnel, η studio secrets για την οποία είχα ακούσει πολύ καλά λόγια, δεν έχω άλλη βάση προσώπου, έχει μορφή κρέμα - mousse  και κόστιζε 6,5 €. Από την L’oreal πήρα το Glam Bronze το οποίο είναι ένα duo με bronzer και highlighter στην απόχρωση 102, κόστιζε μόνο 4 € και επειδή φοράω καθημερινά bronzer το πήρα για back up. Ακόμα ένα προϊόν για το πρόσωπο είναι από την Garnier και την σειρά Ambre Solaire η ΒΒ cream με SPF 50 και χρώμα. Σίγουρα θα μπει και αυτή στην τσάντα θαλάσσης και πιστεύω θα είναι η ελαφριά έκδοση του make up.


Για το τέλος, πήρα την μάσκαρα φρυδιών brow drama από την Maybelline στην απόχρωση dark brown  την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά, δες αναλυτικό review εδώ, είναι προς το τέλος και την ανανέωσα. Κόστιζε 3 € και είναι η εύκολη λύση για τα φρύδια. Lipgloss δεν φοράω συχνά, γιατί δεν με βολεύουν πολύ, προτιμάω τα κραγιόν ή τα μολύβια αλλά είπα να δοκιμάσω αυτό που βρήκα εκεί. Είναι από τη L’oreal στην απόχρωση 600 nude vibrato, είναι ένα nude χρώμα, το έχω χρησιμοποιήσει ήδη 2-3 φορές, είναι η γρήγορη λύση για να βάλω κάτι στα χείλη μου και κόστιζε 3 €. Κλείνω με 2 μανό, ένα καλοκαιρινό χρώμα  της Essie το 770 Bangle Jungle. Φοβερά χρώματα, φοβερά ονόματα, πάντα τιμάω την essie στο bazaar και η τιμή του είναι στα 4 €. Μου έλειπε ένα μαύρο μανό και μόλις είδα ένα το πήρα με την μια αλλά μόλις γύρισα σπίτι συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα να πάρω. Είναι από τη L’oreal και είναι ένα top coat για smoky εφέ στα 1,5 €, δεν ξέρω ακριβώς τι αποτέλεσμα έχει αλλά θα τo χρησιμοποιήσω σύντομα και θα βάλω φωτογραφία στη σελίδα μου το facebook.


Μην ξεχάσει να τσεκάρεις τα παρακάτω posts!


                                          Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

28 comments:

  1. Με γεια σου! πολύ όμορφα πραγματάκια πήρες!!! το Pure Active gel έχω να σου πώ πως είναι αγαπημένο προιόν και θα έχει πάντα μία θέση μέσα στο ντουζ μου! Φιλάκιααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρέπει να είναι ωραίο προϊόν τότε!! Ευχαριστώ πολύ! :)

      Delete
  2. Τέλεια όλα όσα πήρες , με γεια σου να τα χαρείς :)

    ReplyDelete
  3. Γέλασα με "το όσα χρειάζεσαι και δεν χρειάζεσαι"... Πολύ όμορφα όλα να τα χαρείς... Το fit me είναι απαλό και απλώνεται χαρίζοντας άνεση δε θα το νιώσεις καθόλου βαρύ... όσο για την απόχρωση προς το καλοκαιράκι αν μαυρίσεις θα σου είναι εντάξει πιστεύω γιατί αυτή η σειρά είναι πραγματικά πολύ σκούρα... Φιλιά!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα εε η αλήθεια να λέγεται! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το fit me για να δω ακριβώς την απόχρωση αλλά για καλοκαίρι ναι πιστεύω θα είναι πολύ καλό γιατί μαυρίζω αρκετά! :)

      Delete
  4. Η χαρά του καταναλωτισμού είναι αυτό το post, το ευχαριστήθηκα πολύ! Το fit me, η μάσκαρα για τα φρύδια και τα βερνίκια είναι απο καιρό στη wishlist μου, να τα δοκιμάσεις και να μας κάνεις κάποιο review!!
    Φιλάκια πολλά και καλές δοκιμές :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εννοειται ότι θα κάνω review σε όλα μόλις τα δοκιμάσω! Πραγματικά καταναλωτισμός ειναι αυτό το post! Φιλιάα :)

      Delete
  5. Να τα χαρεις ολα και περιμενω με μεγαλη αγωνια και τα empties τους για να ξεχωρισουν τα καλυτερα προιοντα! Θεωρω οτι η επιλογη να αγορασεις την βερμουδα αδυνατισματος ηταν πολυ καλη καθως ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα δεις αμεσα αποτελεσματα! Φιλια Αλεξανδρουλι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και empties και αγαπημένα και review έρχονται! Ελπίζω να λειτουργήσει η βερμούδα, έστω και λίγο θα είμαι ευχαρηστιμένη! :) Φιλια Κατερινάκι!!!

      Delete
  6. Μέχρι ποτε ειναι κ πως παει κανεις εκει;τελεια ολα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κρατάει μία βδομάδα, έχει τελειώσει τώρα και μπορείς να μπεις μόνο με πρόσκληση. Οι προσκλήσεις μοιράζονται στα άτομα που δουλεύουν για τον όμιλο της L'oreal και αν έχει κάποιον γνωστό μπορείς να πάρεις και εσύ. :)

      Delete
  7. Πολύ ωραία όλα και πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές! Εγώ από αυτά έχω το scrub της L'Oreal δε με βοήθησε ιδιαίτερα στα μαύρα στίγματα που έχω στην μύτη και επειδή είναι πολύ έντονο μου δημιούργησε ξηροτητα, μη το βάζεις πολύ συχνά! Φιλιά, Κωνσταντίνα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σκεφτόμουν να το χρησιμοποιώ περιστασιακά, σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Σίγουρα δεν περιμένω θαύματα και εγώ αλλά ελπίζω μια μικρή διαφορά να δω.. :)

      Delete
  8. Aαα τέλεια!!με γεια!!
    το fit me μόνο 5Ε??εντάξει και γω θα το έπαιρνα!!
    ελπίζω να ναι καλά κ τα τζελ καθαρισμού!
    πέρσι που ειχα πάρει είχα στοκάρει για ένα χρόνο!!
    χεχε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω στοκάρει και εγώ ίσως όχι για ενα χρόνο αλλά κάπου εκεί! Το fit me ελπίζω να μου στρώσει ωραία αλλά για 5 ευρώ σίγουρα αξίζει η δοκιμη! Φιλιαα

      Delete
  9. Ω ω και ξανα ωωω με γεια σου +_+ το fit me το αγορασα προσφατα και το αγαπω, ακου μονο 5 ευρω!!! Επαθα ακριβως το ιδιο με αυτο το βερνικι απο την loreal , νομιζα ηταν μαυρο αλλα τελικα ειναι αυτο ακριβως που λεει ενα μαυρο top coat δηλαδη οσες στρωσεις και να βαλεις παλι θα διαφανιζει σνιφ σνιφ (τουλαχιστον εσυ το πηρες πιο φθηνα)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχα χαίρομαι που σου αρέσει, ελπίζω να ταιριάζει και σε εμένα το fit me αλλά και πάλι για 5 ευρώ είναι μια χαρά! Νομίζω παραπλάνησε πολλούς αυτό το "μαύρο" μανό! :)

      Delete
  10. Όλα τα προϊόντα που πήρες είναι πολύ ωραία αλλά ακόμα πιο wow είναι οι τιμές! Εύχομαι να τα χαρείς όλα κι επίσης εύχομαι να γίνει κάτι παρόμοιο και στη Θεσσαλονίκη... :P Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές! Μακάρι να γίνει και στη Θεσσαλονίκη αλλά και πιο συχνά στην Αθήνα! :)

      Delete
  11. Πωπω πολύ πράμα, να τα χαρείς όλα! Αυτή η βάση προσώπου της L'Oreal είναι πολύ καλή αν έχεις μεγάλους πόρους! ;) Φιλιά Αλεξάνδρα μου! x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχα ναι αρκετά! :p Την έχω δοκιμάσει 1-2 φορές και φαίνεται καλή! Φιλιαα

      Delete
  12. Αχ!Αχ!Αχ! Το πως το ζηλεύω αυτό το bazaar δεν λέγεται!
    Με γεια σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν βρεις ποτέ πρόσκληση σίγουρα να πας, έχει πάαρα πολυ χαμηλές τιμές!!

      Delete
  13. Οπου να ναι μάλλον θα γινει τι επομενο μπαζααρ. Ξέρεις μήπως την ακριβη ημερομηνία? Ευχαριστώ προκαταβολικα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυστυχώς δεν γνωρίζω την ημερομηνία για να σου απαντήσω..

      Delete
    2. ευχαριστω παντως. Αν εχεις καποια πληροφορία σε παρακαλω να μας ενημερώσεις.

      Delete
    3. Φυσικά! Θα σας ενημερώσω πιθανότατα στο Instagram!

      Delete

Instagram