Recently Beauty Favorites


Υπάρχουν κάποια προϊόντα που είτε τα χρησιμοποιείς καθημερινά γιατί σου αρέσουν, είτε από συνήθεια, είτε επειδή εξοικονομούν χρόνο από την όλη διαδικασία του μακιγιάζ. Για αυτό και εγώ μάζεψα 5 προϊόντα τα οποία τον τελευταίο καιρό τα χρησιμοποιώ τακτικά, είναι αγαπημένα και δεν μπορούσα να μην γράψω για αυτά..


Μου αρέσει πάρα πολύ να δοκιμάζω διαφορετικές μάσκαρα! Δεν υπάρχει περίπτωση να έχω καινούρια μάσκαρα στο συρτάρι μου και να μην την ανοίξω ακόμα και αν έχω άλλες 5 ήδη ανοιχτές. Έχω μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και ψάχνω την μάσκαρα που θα δώσει αρκετή ένταση και ένα ωραίο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω πως έχω βρει την top αλλά τον τελευταίο καιρό που χρησιμοποιώ την One by One της Maybelline μπορώ να πω πως έχω μείνει ευχαριστημένη. Στην αρχή δεν μου άρεσε και τόσο, κολλούσε τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και δεν μπορούσα να βρω τον τρόπο για να φαίνονται ωραίες. Με τον καιρό το βρήκα, χρησιμοποιώ μάσκαρα από την πίσω μεριά τον βλεφαρίδων όπως και από την μπροστινή και βρήκα πως αυτό δίνει καλύτερο σχήμα! Δοκίμασε το, μπορεί να ταιριάζει και σε εσένα... Η μάσκαρα, έχει πλαστικό βουρτσάκι με κοντές, αραιές και πολλές τρίχες, βάφοντας μία μια τις βλεφαρίδες ξεχωριστά. Το χρώμα της είναι έντονο μαύρο, δίνει καμπύλη στο αποτέλεσμα αλλά επειδή εμένα από μόνες τους έχουν καμπύλη απλά την κάνει πιο έντονη και να έχει διάρκεια.


Τα ρουζ είναι ένα άλλο αγαπημένο κομμάτι καθώς τα χρώματα είναι τόσα πολλά που σίγουρα θέλω να έχω αρκετά. Επειδή μερικές φορές βαριέμαι ή βιάζομαι για να βάλω bronzer και ρουζ, επιλέγω ένα χρώμα που κάνει και για τα δυο. Χρησιμοποιώ από τη La Roche-Posay την απόχρωση 04 Bronze Cuivre, ένα καφέ-πορτοκαλί χρώμα το οποίο πάνω στην επιδερμίδα μου δείχνει και σαν να έχω κάνει κοψίματα και σαν να έχω βάλει ρουζ. Είναι δύο σε ένα, δίνει ένα γρήγορο και ωραίο αποτέλεσμα στα ζυγωματικά χωρίς μεγάλη ποσότητα καθώς έχει καλή απόδοση.



Μια μάσκα προσώπου που με εντυπωσίασε τον προηγούμενο μήνα είναι από The Body Shop η seaweed ionic clay mask η οποία περιέχει άργιλο και φύκια. Το χρώμα της είναι γκρι-καφέ και έχει μικρά κομματάκια, όχι σκληρά που θυμίζουν φύκια. Την αφήνω στο πρόσωπο μου μέχρι να στεγνώσει, 5-10 λεπτά δηλαδή και υπόσχεται αναζωογόνηση, καθαρή επιδερμίδα, δροσιά και έλεγχο της λιπαρότητας. Όταν την αφαιρώ νοιώθω το δέρμα μου αρκετά καθαρό, πολύ δροσερό και το make up στρώνει καλύτερα! Το φακελάκι είναι στα 6 ml, μου κράτησε για 3 χρήσεις και κοστίζει 2 ευρώ. Θέλω σίγουρα να την δοκιμάσω σε κανονικό μέγεθος γιατί αξίζει! 


Τις πρωινές ώρες της ημέρας που πρέπει να σηκωθώ νωρίς και να ετοιμαστώ, δεν έχω καμία διάθεση να βάλω κραγιόν για αυτό χρησιμοποιώ της Essence το ΧΧΧL longlasting lipgloss. Είναι από την σειρά που έχει matt αποτέλεσμα και είναι ένα nude-ροζ χρώμα. Για το πρωί είναι  φοβερό, δείχνει πολύ ωραίο πάνω στα χείλη, έχει απαλή υφή αλλά δεν έχει διάρκεια. Αν φας, πιεις ή το σκουπίσεις σίγουρα θα φύγει για αυτό και το έχω μόνιμα στην τσέπη του μπουφάν μου για ανανέωση. 


Στα νύχια χρησιμοποιούσα ένα συγκεκριμένο μανό που δεν ήθελα να το βγάλω γιατί είναι τόσο διακριτικό και ωραίο. Είναι από τη Flormar το νούμερο 002 Porcelain Pink από την σειρά CC Correct & Conceal, ένα υπέροχο ροζ χρώμα. Είναι σαν το χρώμα που θα ήθελες να δείχνουν τα νύχια σου αν ήταν άβαφα, ευκολοφόρετο αρκετά. Απλώνεται πολύ ωραία, στεγνώνει γρήγορα, δεν έχει μεγάλη διάρκεια, την τρίτη μέρα έχει χαλάσει στις άκρες και κοστίζει μόνο 2,95.

                              Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

30 comments:

  1. Τη μάσκαρα την έχω κι εγώ και τη θεωρώ τοπ. Τα ματ της essence είναι ότι πιο ιδανικό για πρωινά.. Φιλάκιαααα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά τα ματ είναι φοβερα!! Και η μάσκαρα πάρα πολύ καλή! :)

      Delete
  2. πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, η μάσκαρα είναι μια απο τις αγαπημένες μου.. Φιλάκια πολλά <3

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία αγαπημένα! Η μάσκα φαίνεται πολύ ωραία αλλά έχω μια απορία..πως μυρίζει? Γιατί βλέπω ότι έχει μέσα φύκια και φοβάμαι μην μυρίζει πολύ έντονα για τα δικά μου γούστα...
    Φιλάκια <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε εμένα δεν μου μυρίζει..αν μυρίζει κάτι θα είναι απλά μια μυρωδιά δροσιάς οχι φύκια :p
      Αν την δοκιμάσεις πες μου!! Φιλιααα

      Delete
  4. Όμορφο ποστ! Από αυτά έχω δοκιμάσει το lip gloss της Essence, αλλά όχι με ματ εφέ :)

    Φιλάκια πολλά ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι δοκιμάσει και αυτό με το ματ αποτέλεσμα! Είναι ακόμα πιο τέλειοο :)

      Delete
  5. ωραιες ιδεες μας εδωσες!!! ολο και μεγαλωνει η wish list!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ! Και η δική μου συνεχώς μεγαλώνει :)

      Delete
  6. Δεν το ήξερα ότι τα TBS έχουν μάσκες σε φακελάκια! Σίγουρα θα κοιτάξω τη μάσκα που έδειξες, όπως και το μανό! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρόσφατα έβγαλαν αυτές τις συσκευασίες, δεν τις είχαν από την αρχή! Αν δοκιμάσεις κάποιο, πες μου τη γνώμη σου :)

      Delete
  7. το έχω και γω αυτό το gloss!ωραία υφή όντως αλλά από διάρκεια..δεν!
    Ωραία αγαπημένα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου :)

      Delete
  8. Πολυ ωραια ολα τα προιοντα!!!

    ReplyDelete
  9. Τη μάσκα από άργυλο την έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλή! πολύ πηχτή, οπότε επέλεγα να τη βάζω σε σπυράκια και έκανε πολύ καλό! καλό μήναααα :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω δοκιμάσει και πιο πηκτές μάσκες οπότε εγώ την εφάρμοζα σε όλο το πρόσωπο! Καλό μήνα Έφη :)

      Delete
  10. Μου άρεσε πολύ το βερνίκι, απο Flormar δεν έχω δοκιμάσει κάτι και όποτε περνάω όλο λέω να μπω να ρίξω μια ματιά αλλά κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και φεύγω! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ στην αρχή έτσι έλεγα μέχρι που μπήκα μια φορά και συνέχιζα να μπαίνω για να ρίξω μια ματιά και πάντα έφευγα με μια σακούλα στο χέρι! :)

      Delete
  11. Καλό μήνα Αλεξάνδρα!!! Σ' ευχαριστώ που διάβασες το blog μου... Μόλις έκανα και εγώ το ίδιο με το δικό σου... Μου αρέσουν τέτοιου είδους θέματα γιατί ανακαλύπτω προϊόντα και έχω μια άποψη γι' αυτά από την γνώμη άλλων κοριτσιών. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά -ακόμα τουλάχιστον- μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η μάσκαρα....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλό μήνα και σε εσένα! Φυσικά το διάβασα και γράφτηκα κιόλας! :) Και εμένα μου αρέσει πού να διαβάζω για προϊόντα για αυτό τα συμπεριλαμβάνω στο blog μου! Πολλά φιλιά :)

      Delete
  12. Η μάσκαρα είναι όντως πολύ καλή.Μάλλον είμαιι η μόνη που πάνω στα χείλια μου το matte gloss της essence δεν ήταν ματ.Τι να πεις χαχα. Πολύ ενδιαφέρον ποστ.Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο blog μου.Φιλιά πολλα!
    http://symboulesomorfias.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν δίνει φουλ ματ αποτέλεσμα αλλά δεν είναι και γυαλιστερό..εμένα μου έχει καθίσει πολύ ωραια! Φυσικά και θα το επισκεφτώ. Φιλια!! :)

      Delete
  13. Η μάσκαρα μόλις μου έκανε το κλικ χιχιχ :)

    ReplyDelete
  14. Και ήθελα να το πάρω αυτό το ματ κραγιόν από την Essence αλλά δεν το είχε στο κατάστημα που ήμουν..
    Νόμιζα επειδή είναι ματ θα είχε και διάρκεια, τελικά όμως δεν είναι απαραίτητο αυτό.
    Και ειδικά εγώ που και καφέδες πίνω και καπνίζω.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είναι κραγιόν, είναι lipgloss ίσως και για αυτό να μην έχει διάρκεια. Πάντως είναι ωραίο για μια πρωινή επιλογή, οικονομικό και εύκολο να το έχεις συνέχεια στην τσάντα σου για να το ξαναβάζεις!

      Delete
  15. Such fantastic products and i'm totally in love with the blush and lipgloss, there are so gorgeous colors.
    Have a wonderful day.

    xo,
    Kintan
    https://kintanfashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Instagram