Favorite Tv - Series

Πριν αρχίσω δηλώνω εθισμένη στις αμερικάνικες σειρές, βλέπω 9 (!) δεν μπορώ να σταματήσω καμία αλλά αντιθέτως αρχίζουν και αυξάνονται. Αν μπορούσα να περάσω μια ολόκληρη μέρα βλέποντας μόνο επεισόδια θα το έκανα, εντάξει το έχω κάνει μερικές φορές αλλά όχι συχνά.. Μυστήριο, περιπέτεια, φαντασία, ελαφριά κωμωδία, όλα τα βλέπω όμως σίγουρα προτιμάω τα 3 πρώτα.Μια είναι αυτή που ξεχωρίζει από όλες, η σειρά Grimm και είναι πολυαγαπημένη! Να ξεκινήσω από τους ηθοποιούς που είναι ένας και ένας, από την υπέροχη υπόθεση, τα φανταστικά ¨μυθικά¨ πλάσματα.. Φαντασία, περιπέτεια και μυστήριο, επηρεασμένη από το βιβλίο των αδερφών Γκριμ. Εν συντομία ο κύριος ηθοποιός είναι Γκριμ που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει τις κανονικές μορφές ορισμένων ανθρώπων, γεννημένος να σκοτώνει (τους κακούς πάντα ) αλλά παράλληλα αστυνομικός. Τα πλάσματα μπλέκονται καθημερινά στη ζωή του και κάθε επεισόδιο είναι και μια νέα περιπέτεια.


Pretty Little Liars, η πρώτη σειρά που ξεκίνησα να βλέπω, για αυτούς που λατρεύουν το μυστήριο και την κοινωνική ζωή θα τους τραβήξει σίγουρα την προσοχή. Η υπόθεση αφορά τέσσερις κοπέλες του λυκείου που είναι κυνηγημένες από τον μυστήριο –Α. Σίγουρα θα την έχετε ακούσει αλλά το σπαστικό είναι ότι πριν λίγο καιρό ανέβαζαν σπάνια επεισόδια και ξενερώσαμε..


Revenge. Αρκετά εκδικητική σειρά που αφορά μια κοπέλα της οποίας κατηγορήθηκε αδίκως ο πατέρας για τρομοκρατική επίθεση και αφού έχει μεγαλώνει σε άσχημο περιβάλλον αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από όλους όσους συμμετείχαν στην κατηγορία.


Arrow
. Αυτή τη σειρά μπορείς να την δεις μόνο και μόνο για τον ηθοποιό… Ο κύριος πρωταγωνιστής που ναυάγησε σε ένα μακρινό νησί, έμαθε αρκετά καλά να πολεμάει και μετά από καιρό επιστρέφει στην πόλη του με σκοπό να σταματήσει όλους όσους κάνουν ζημιά σε αυτή και τους κατοίκους της με ένα μόνο τόξο. Φοβερή!


The Flash. Το κλασικό που συμβαίνει, όταν μια σειρά πηγαίνει αρκετά καλά χωρίζεται σε δεύτερη.. Έχει σχέση με το Arrow αλλά αυτή είναι μια σειρά φαντασίας βασιζόμενη σε επιστημονικά επιτεύγματα. Ένας άνθρωπος, ο ποιο γρήγορος στον κόσμο που είναι αποφασισμένος να ανατρέψει κάθε άσχημο που συμβαίνει στην πόλη του και να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο της μητέρας του ενώ ανακαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλοι με κοινά υπερφυσικά χαρακτηριστικά.


Hart of Dixie. Την ξεκίνησα πρόσφατα, τελειώνω τον πρώτο κύκλο, είναι μια σειρά αρκετά χαλαρή που περιγράφει τη ζωή μια κοπέλας που σπούδασε ιατρική στη Νέα Υόρκη και καταλήγει σε μία πολύ μικρή πόλη για να μάθει γενική ιατρική και να ανακαλύψει την πραγματική της οικογένεια.


The 100. Τρομερό σενάριο, δεν έχω συναντήσει παρόμοια υπόθεση, μετά από ένα πυρηνικό πόλεμο που καταστρέφει τη Γη, οι επιζώντες μένουν σε ένα διαστημόπλοιο όταν αποφασίζουν να στείλουν 100 άτομα στη Γη για να δουν αν είναι πλέον κατοικήσιμη. Δείτε την, αρκετά καλή!!


Teen Wolf. Φαντασία, περιπέτεια και μυστήριο. Ένας μαθητής λυκείου που μετατρέπεται σε λυκάνθρωπο , προσπαθεί να σώσεις τους αγαπημένους τους από τους υπόλοιπους κακούς λυκανθρωπους αλλά και τα υπόλοιπα πλάσματα ενώ ταυτόχρονα είναι κυνηγημένος από μια οργάνωση που έχει ως στόχο το κυνήγι και τον θάνατο όλων των λυκανθρώπων.


Twisted. Μια παρέα τριών παιδιών, μοιράζονται μια φοβερή παιδική ανάμνηση, ένας από τους 3 σκοτώνει την θεία του σε μικρή ηλικία, πηγαίνει σε αναμορφωτήριο, όταν πια μεγαλώνει επιστρέφει στο λύκειο και αποφασίζει να μπει ξανά στις ζωές των υπολοίπων.. Έχω δει τον πρώτο κύκλο, είχα πει ότι θα βγει και επόμενος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καινούριο επεισόδιο, αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πει ή ας μου αφήσει link!

Αυτές είναι οι σειρές που βλέπω τον τελευταίο καιρό, γράψτε μου αν έχουμε κοινές ή αν βλέπετε κάποια άλλη να μου αφήσετε σχόλιο! 


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

Instagram