December Empties


Τα empties έχουν μπει στο μηνιαίο πρόγραμμα πλέον, είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις συχνά review αλλά και για να τελειώνεις ξεχασμένα στο ράφι προϊόντα.

Πέντε προϊόντα περιποίησης τελείωσα τον μήνα Δεκέμβριο, τα καλλυντικά είναι πιο δύσκολο να τελειώσουν, τελευταία δοκιμάζω πολλά και ξοδεύω πολλά ειδικά για την περιποίηση προσώπου.



Το πρώτο είναι το αγαπημένο micellaire νεράκι ντε-μακιγιάζ από την Bioderma. Είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, το λατρεύω, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά γιατί κάνει πολύ εύκολη την αφαίρεση του μακιγιάζ ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που γυρίζουμε αργά και είναι βαρετή η όλη διαδικασία περιποίησης, δεν τσούζει τα μάτια, χρησιμοποιώ συνήθως 3-4 δίσκους ντε-μακιγιάζ και έχω καθαρή επιδερμίδα.






Η δεύτερη συσκευασία που τελειώνω από το Cleanance gel της Avene. Αρκετά καλό καθαριστικό προσώπου, το χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ, χρειάζεται μικρή ποσότητα, κάνει καλό αφρό και αφήνει πολύ καθαρή την επιδερμίδα. Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει για να καθαρίσω το μακιγιάζ προσώπου, το κάνει σε αρκετά καλό βαθμό, με εξαίρεση την αδιάβροχη μάσκαρα που δεν την βγάζει όλη. Πολύ καλό και οικονομικό καθαριστικό. 




Επιτέλους βρήκα ένα αποσμητικό που βρίσκετε μόνιμα στο καλάθι με τα καθημερινά προϊόντα 
περιποίησης, είναι από τη Sanex η σειρά zero% με 48h προστασία σε μορφή spray. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε ένα αποσμητικό είναι να μην περιέχει άλατα αλουμινίου (Aluminium Chlorohydrate). Μην χρησιμοποιείται αποσμητικά που περιέχουν αυτό το συστατικό, είναι βλαβερό για τον οργανισμό. Επίσης δεν περιέχει αλκοόλη, parabens, περιέχει το φυσικό συστατικό alum και φυσικά είναι deodorant. Το είχα πάρει σε συσκευασία 1 + 1 δώρο, κάνει καλή δουλειά και θα συνεχίζω να το αγοράζω!




Ένα προϊόν από την Bioten που ήθελα πολύ να δοκιμάσω και μόλις το βρήκα 1 +1 δώρο το άρπαξα, είναι το Cellufight gel κατά της κυτταρίτιδας. Δεν κάνει και τίποτα σπουδαίο από μόνο του αλλά αν αποφασίσετε να γυμνάζεστε συστηματικά αγοράστε και ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας, θα δείτε αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο είναι μια καλή οικονομική λύση, έχει θερμαντική δράση, περιέχει μαύρο πιπέρι, κοκκινίζει την περιοχή που θα το εφαρμόσετε και στην αρχή καίει λίγο αλλά συνηθίζεται. Ξεπλύνετε πολύ καλά τα χέρια μετά την χρήση.


Για το τέλος άλλη μια μάσκα, είμαι στην αναζήτηση της ιδανικής, της  Schwarzkopf από την σειρά Gliss για ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά με κερατίνη. Μου αρέσει που έχει δράση σε ένα μόλις λεπτό, είναι λίγο βαρετό να περιμένεις, την χρησιμοποιούσα 2 φορές την εβδομάδα και μαλακώνει αρκετά τα μαλλιά. Η συγκεκριμένη σειρά με την ροζ συσκευασία είναι καλή, όπως και η κρέμα μαλλιών, το κακό είναι ότι εμένα μου τελειώνει γρήγορα επειδή έχω σγουρά μπερδεμένα μαλλιά και χρησιμοποιώ μεγάλη ποσότητα. Θα δοκιμάσω άλλη την επόμενη φορά για αυτό αν έχετε να προτείνεται κάποια, αφήστε μου σχόλιο από κάτω.


                       Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook

16 comments:

  1. Έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα προϊόντα και είναι δικαίως "αγαπημένα"
    Το νεράκι της Bioderma είναι ό,τι καλύτερο....δεν το αποχωρίζομαι ποτέ....
    Φιλιά πολλά!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ιδικά το bioderma είναι πολύ αγαπημένο!! Φιλιά! <3

      Delete
  2. Την αντικυτταριτιδικη την απλώνεις καθημερινα; Αν καιει είναι καλό σημάδι υποθέτω... δείχνει οως δουλεύει πραγματικά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λέει πως πρέπει να την βάζεις 3 φορές την μέρα..εγώ πάντα την ξεχνούσα...:/

      Delete
  3. Της Avene το καθαριστικό προσώπου το έχω χρησιμοποιήσει, ωστόσο αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ της Vichy ένα που ονομάζεται purete thermale και είναι ένα αφρώδες νερό καθαρισμού προσώπου και είναι απλά υπέροχο!! Να το δοκιμάσεις θα σου άρεσει παρα πολυ !! Όπως επίσης υπέροχα είναι και καθαριστικά προσώπου της εταιρίας Caudalie, μου έστειλαν κάτι δειγματάκια μαζί με κάτι άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας που είχα παραγγείλει και τα λάτρεψα! Σχετικά με την μάσκα μαλλιών επειδή και εγώ μεγάλο πρόβλημα με τα μαλλιά μου έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και αυτό που με έχει ικανοποιήσει περισσότερο από όλα (όσο και αν σου φαίνεται περίεργο) είναι της Avon με μοναδικό αρνητικό οτι περιέχουν λίγη ποσότητα συγκριτικά με τις περισσότερες μάσκες! Αυτά!!!! φιλιά πολλά :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γεια σου Δέσποινα!!! Αυτό της Vichy θα το τσεκάρω σίγουρα! Caudalie δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν ακόμα αλλά προβλέπετε.. ;) Μεγάλο πρόβλημα αυτό με τα μαλλιά αλλά τι να κάνουμε είμαστε σγουρομάλλες <3 Θα κοιτάξω και μάσκες της avon, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλα θα τις τσεκάρω!! Φιλιάαα

      Delete
  4. Μου κίνησες την περιέργεια για την μάσκα μαλλιών.. :)

    ReplyDelete
  5. Έχω το νεράκι της Bioderma και το αποσμητικό της Sanex τα οποία αγαπώ και αγοράζω συνέχεια. Το καθαριστικό της Avene όμως μου εμφάνισε ξηροδερμία παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα! Φιλιά...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα δυο πρώτα είναι φοβερά και εγώ συνεχίζω και θα συνεχίζω να τα αγοράζω! Έχω ακούσει και από άλλη κοπέλα ότι δεν της έκατσε καλά το προϊόν..κρίμα

      Delete
  6. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω της Bioten κατά της κυτταρίτιδας κυρίως γιατί αγαπάω τα προϊόντα της!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρίνα για να δεις αποτελέσματα από το προϊόν, να το εφαρμόζεις 3 φορές την μέρα όπως λέει, εγώ το ξεχνούσα συνέχεια, και να το συνδυάσεις με καλή γυμναστική! :)

      Delete
  7. Το νεράκι της Bioderma υπέροχο!!
    Θέλω να δοκιμάσω την μάσκα μαλλιών!!
    http://beautyholics2013.blogspot.gr/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να τη δοκιμάσεις, είναι καλή! :)

      Delete
  8. To bioderma ειναι απο τα βαλυτερα..... Ωραια αγαπημενα κοριτσι....καλη χρονια
    Χοχο
    Μαιρη

    ReplyDelete

Instagram