1st of August


Όχι ακριβώς το outfit που θα περίμενες για τον Αύγουστο, αλλά το συνηθισμένο είναι και βαρετό, οπότε για την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα σου δείξω την δική μου εκδοχή για το καλοκαιρινό look. Καλό μήνα!

Το floral για ακόμα μια φορά θα σου πω πως είναι μεγάλη αγάπη, άκρως καλοκαιρινό pattern και σε set σακάκι - παντελόνι δίνει ένα πιο επίσημο και ανάλαφρο χαρακτήρα ταυτόχρονα. Κόκκινο και πράσινο χρώμα πάνω σε λευκό φόντο, υπέροχο ύφασμα και αρκετά άνετο πάνω στο σώμα.
Τέτοιου είδους set μπορείς να τα συνδυάσεις με ότι είδους top θέλεις από μέσα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, αν και όταν έχεις ήδη ένα έντονο pattern, προτίμησε κάτι πιο ήπιο σε μπλούζα για να δένει με το σύνολο.

Τι πιο άνετο από ένα ζευγάρι flat σανδάλια, τα οποία είναι το χαρακτηριστικό κομμάτι του καλοκαιριού; Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια για να διαλέξεις και να ξεφύγεις από τις πλατφόρμες σου!


Αν το καλοκαίρι σε βρίσκει σε νησί ή πόλη, το μόνο που έχει σημασία είναι να απολαύσεις τις μέρες σου με τον δικό σου τρόπο, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις, γιατί το καλοκαίρι είναι στιγμές...




Διάβασε ακόμα7 Songs to bring you back memories


Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

3 comments:

Instagram