The summer Project


Μπήκε ο Σεμπτέβρης, και παρόλο που στην Ελλάδα μοιάζει να είναι ακόμα καλοκαίρι, θέλω διαδκτυακά τουλάχιστον να κλείσω αυτήν την περίοδο που ονομάζεται καλοκαίρι.

Κάνω μια ανασκόπηση και σκέφτομαι όλα τα πράγματα που έκανα αλλά και δεν κατάφερα να κάνω αυτούς τους 3 μήνες, τους στόχους που πραγματοποίησα και εκείνους που έμειναν απλά ως μια σκέψη και άλλους που έκλεισα σε ένα συρτάρι χαρακτηριζοντάς τους ως μελλοντικούς.

Σε αυτό το άρθρο θέλω να σου δείξω κάποιες από τις καλοκαιρινές μου στιγμές και κάποια από τα καλικαιρνά μου look όπου δεν σου έχω δείξει, εκτός και αν με ακολουθείς στο Instagram.
Το φετινό καλοκαίρι πήγα για μερικές μέρες στις Σπέτσες, ένα πολύ όμορφο νησί και μόλις 2.30 ώρες μακριά από το λιμάνι του Πειραιά.

Λάτρεψα τις παραλίες του νησιού, την ηρεμία στις μη οργανωμένες παραλίες, τις βουτιές και τις θάλασσες με τα βράχια. Το κέντρο του νησιού είχε ακριβώς ότι χρειάστικα για να περάσω όμορφα τις μέρες μου εκεί αλλά περισσότερο από όλα με εντυπωσίασε ο γύρος του νησιού που έκανα και το πολύ όμορφο δάσος από το οποίο πέρασα.
Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες θέλω να κλείσω όμορφα το κεφάλαιο του καλοκαιριού και παρόλο που το φθινόπωρο φαίνεται να αργεί ακόμα να εμφανιστεί, εγώ το περιμένω με αγωνία!









Δες πως πέρασα στο περσινό καλοκαίρι, στις διακοπές μου στην Σαντορίνη!

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


2 comments:

  1. Πανέμορφες φωτογραφίες και εσύ μια κούκλα!

    ReplyDelete

Instagram