One month in Milan


Μιλάνο, μια πόλη τόσο όμορφη όσο σίγουρα έχεις ακούσει και αν την έχεις επισκεφτεί σίγουρα συμφωνείς! Μου δώθηκε η ευκαιρία να μείνω για 3 μήνες στο εξωτερικό και ελπίζω μέσα από τις εικόνες να δεις μερικές από τις ομορφιές της πόλης, τα αξιοθέτατα αλλά και την καθημερινή ζωή στο Μιλάνο.

Τον Απρίλιο, τον πρώτο μήνα που ήρθα είδα αρκετό χιόνι, πολύ εντυπωσιακές λευκές εικόνες και επισκέφθηκα τα πιο φημισμένα μέρη στο Μιλάνο. Το πιο γνωστό αξιοθέατο είναι το Duomo di Milano, ο καθερδικός τους ναός ο οποίος είναι αρκετά εντυπωσιακός και τόσο η πλατεία, όσο και τα μέρη κοντά στον ναό είναι μια πολύ καλή επιλογή για βόλτα και για ψώνια μιας και έχει αρκετούς δρόμους με μαγαζιά και μερικά από τα πιο γνωστά brands.
Ένα ακόμα ακρετά ξεχωριστό μέρος είναι το πάρκο Sempione το οποίο εκτός από τον πολύ μεγάλο σε έκταση κήπο, έχει 2 κάστρα, μια λίμνη και ένα πολύ εντυπωσιακό ενυδρίο. Τόσο το χειμώνα όσο και την άνοιξη είνα ίσως από τα πιο όμορφα μέρη για περπάτημα.

Το τελευταίο μέρος το οποίο σου προτείνω να επισκεφτείς και θα το δεις στις τελευταίες φωτογραφίες ονομάζεται Porta Garibaldi, βρίσκεται στον σταθμό του μετρό Garibaldi και είναι ένα μέρος με αρκετά μαγαζιά το οποίο στο κέντρο του έχει μερικά συντριβάνια από τα οποία μπορείς ενδιάμεσα να περάσεις. Στην ακριβώς προηγούμενη στάση, Moscova, μπορείς να βρεις αρκετά μαγαζιά για φαγητό ή το πολύ γνωστό aperitivo που έχουν στην Ιταλία και όμορφους δρόμους για περπάτημα.

Στα επόμενα άρθρα θα δεις ακόμα περισσότερο όμορφες φωτογραφίες και μέρη από το Μιλάνο αλλά και έξω από αυτό. Είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός και σίγουρα αξίζει το ταξίδι!


























Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram