Textures


Το τελευταίο fashion look για τον χειμώνα, τα τελευταία ζεστά ρούχα και τα τελευταία ψυχρά χρώματα. Τρεις διαφορετικές υφές περιλαμβάνει το outfit που ετοίμασα οι οποίες ταιριάζουν μεταξύ τους παρόλη την αντίθεση που έχουν, αλλά μπορείς εξήσου να τις χρησιμοποιήσεις και μεμονομένα. 

Δεν μπορώ να προσδιορίσω σε ποιά εποχή ή χρονιά ανήκει το συγκεκριμένο look καθώς οι παγιέτες και το velvet είναι υφές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά μαζί παρόλο που η κάθε μια ανήκει στην δική της κατηγορία/χρονιά. Το πιο εκκεντρικό κομμάτι και αυτό στο οποίο θα σταθώ περισσότερο είναι η midi φούστα με τις μαύρες παγιέτες. Ένα αγαπημένο μου κομμάτι τόσο για το χειμώνα όσο και για τις πιο ζεστές μέρες της άνοιξης, το οποίο έχει επιστρέψει στην μόδα και μπορείς άνετα να το φορέσεις ακόμα και με ένα απλό λευκό μπλουζάκι.
Αν δεν έχεις συνηθίσει τα ρούχα με παγιέτες, επένδυσε πρώτα σε ένα μαύρο κομμάτι και γιατί όχι μια φούστα, midi ή mini, θα δώσει σίγουρα ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο ντύσιμο σου.

Επέλεξα να την συνδυάσω με ένα ελαφρύ pullover γιατί δεν ήθελα να κάνω over dressed το outfit, διακρητικά κοσμήματα και ένα υπέροχο ζευγάρι velvet black boots με κατάλληλο ύψος τακουνιού. Προτιμάω να φοράω opaque καλσόν και τις περισσότερες φορές είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να δείξεις το look σου.

Wearing:  
Total Outfit: Favela

Διάβασε το προηγούμενο post με ένα κλικ.








Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram