Gift Guide - ofarmakopoiosmou.gr


Ονομάζονται οι πιο μαγικές γιορτές του χρόνου και δικαιολογημένα! 
Ένα κομμάτι των Χριστουγέννων που απολαμβάνεις, εκτός από την υπέροχη ατμόσφαιρα, το στολισμένο δέντρο, τα φωτάκια και τις οικογενειακές στιγμές, είναι τα δώρα! Δώρα που προσφέρεις εσύ στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά γιατί όχι, και στον εαυτό σου.

Στο σημερινό άρθρο θα σου δώσω μερικές ιδέες για το πως να κάνεις τις πιο καλές και οικονομικές αγορές. Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr θα βρεις μια ολόκληρη κατηγορία για το τι να αγοράσεις στις φίλες σου, στην μητέρα σου και στον φίλο σου ανάλογα με το budget που εσύ διαθέτεις. Κάνε κλικ εδώ για να επιλέξεις την κατηγορία που θέλεις (αρώματα, make up, για εκείνον, πακέτα δώρων) αλλά και το ποσό που διαθέτεις (δώρα μέχρι 10, 20, 30 και 40).
Το δικό μου αγαπημένο git set, τα προϊόντα του οποίου έχω δοκιμάσει είναι από Korres με 13,08 €.
Για εκείνον μπορείς να επιλέξεις ακόμα ένα set από Korres με 7,79€.

Μπορείς ακόμα να διαλέξεις συγκεκριμένα προϊόντα και να στα συσκευάσουν σε συσκευασία δώρου ώστε να είναι έτοιμο το πακέτο σου για να το δώσεις. Δες εδώ κάποιες εταιρίες με προϊόντα σε αρκετά χαμηλές τιμές μόνο για τις γιορτές!


Στο ofarmakopoiosmou.gr μπορείς να βρεις προϊόντα πολλών εταιριών, από τις πιο γνωστές όπως Apivita, Vichy, Korres, La Roche-Posay, Avene αλλά και εταιρίες που δεν συναντάς στα περισσότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία όπως Aussie, Scholl, Hei Poa, Roger & Gallet, Olay, Lyx, AXE, Neutrogena, Yotuel και πάρα πολλές ακόμα τις οποίες μπορείς να δεις εδώ. 

Επιπλέον μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα από συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα Super Market αλλά και τις προσφορές που υπάρχουν κάθε βδομάδα για να αγοράσει τα αγαπημένα σου προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Μια εταιρία που χρησιμοποιώ καθημερινά είναι η Frezyderm και συγκεκριμένα τα προϊόντα κατά της ακμής τα οποία για εμένα είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορείς να τα βρεις με έκπτωση πάνω από 30%.

Καλές αγορές και καλά Χριστούγεννα!

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

No comments:

Post a Comment

Instagram