Autumn Fashion List


Αν είσαι όπως και εγώ μια online fashion shopping manic, τότε αυτό το άρθρο αναφέρετε σε εσένα γιατί ανακάλυψα ένα καινούριο κατάστημα με ρούχα για όλα τα γούστα και θα σου δείξω τα δικά μου αγαπημένα για τον φθινόπωρο.

Η φετινή autumn shopping list περιλαμβάνει ρούχα από το κατάστημα Gamiss με τα οποία μπορείς να φτιάξεις ένα sport look, casual αλλά και girly look. Το sport look το υποστηρίζω αρκετά επειδή σε κάνει να νιώθεις άνετη όλη την ημέρα διατηρώντας το style σου, βάζοντας ένα pullover με έντονο print ή ένα καπέλο, ένα αξεσουάρ που για ακόμα μια φορά είναι στην μόδα.
 Θα δεις αρκετά φέτος jeans με prints, κεντητά patches τα οποία ξεφεύγουν από το κλασσικό καθημερινό σου jean, συνήθως σε άνετη γραμμή, boyfriend ή τα αγαπημένα μου mama jeans.

To velvet όπως και το floral είναι για ακόμα μια φορά στα φθινοπωρινά trends και μπορείς εύκολα να αναβαθμίσεις το style σου εξοικονομώντας χρήματα απλά φορώντας τα περσινά σου ρούχα και προσθέτοντας καινούρια αξεσουάρ. 
Ποιο must φθινοπωρινό παπούτσι από τα μποτάκια δεν θα βρεις, είτε επιλέξεις για τις καθημερινές σου δουλειές τα flat boots ή τα ankle boots τα οποία σου δίνουν λίγο ύψος και αρετή άνεση. Δες μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και σχέδια σε μποτάκια εδώ.

Κάνε κλικ κάτω από την κάθε εικόνα για να δεις το ρούχο.

Δες το προηγούμενο fashion post με ένα girly floral look.


Stripped Floral Sweatshirt
Sport Style Sweatshirt

Baseball Hat


Floral Jeans
White V neck Blouse

Short Ancle Boots
Crossbody Bag




Floral Sandals

Velvet Bell Sleeve Top

Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 


No comments:

Post a Comment

Instagram