Last minute Swimsuit Shopping


Έχεις δει πολλά μαγιό μέχρι τώρα στις παραλίες, σε φωτογραφίες, ξέρεις ποια σχέδια κυκλοφορούν περισσότερο...τα ξέρεις όλα όμως;

Στο άρθρο που διαβάζεις, θα βρεις μερικά από τα πιο hot trends σε μπικίνι και ολόσωμο! Αν με ρωτούσες πέρυσι θα σου έλεγα ότι το ολόσωμο είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τα ψώνια σου όμως φέτος... Τα μπικίνι έχουν έρθει σε τόσο ωραία, καινούρια και πρωτότυπα σχέδια που πρέπει να αποκτήσεις ένα!

Σε ολόσωμα, θα δεις σχέδια με αρκετά κοψίματα ιδιαίτερα στην πλάτη και στο πλάι, τα λεγόμενα baywatch, μαγιό με διαφάνεια στο πάνω μέρος, με έντονα prints και χρώματα, αλλά και τα μονόχρωμα με ένα logo στη μέση. Το πιο fresh σχέδιο που θα δεις όμως είναι τα ολόσωμα με μακριά μανίκια. Θυμίζουν αρκετά μπλούζες ή κορμάκια και σίγουρα είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι.

Σε μπικίνι, κυριαρχεί αρκετά το μονόχρωμο σχέδιο, το πιο απλό, πιο minimal. Τα velvet είναι σίγουρα κομμάτια που ξεχωρίζουν όπως επίσης και αυτά που έχουν αθλητικό στυλ, ιδιαίτερα αν το υποστηρίζει και το σώμα σου. Τα κομμάτια που κυκλοφορούν περισσότερο όμως είναι τα tops που έχουν ένα μικρό μανίκι στο πλάι, αρκετά girly και ανάλαφρο σχέδιο αλλά και εκείνα που θυμίζουν μπλουζάκια αφήνοντας ανοιχτούς τους ώμους. Σε χρώματα και σχέδια, πειραματίσου άφοβα από κίτρινο μέχρι μαύρο, από floral και tropical μέχρι το μονόχρωμο.

Ακολούθησε με στο Instagram με το όνομα @studyaboutfashion για να δεις περισσότερα νέα μόδας!

Όλα τα παρακάτω σχέδια είναι από το site SheIn.














Follow Study About Fashion on:

  Facebook ││Twitter ││Instagram ││ Bloglovin ││LookBook 

4 comments:

  1. All of this pieces are so so beautiful! I loved them :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  2. Μα τι ωραίες επιλογές ...Πλέον τα μπικινι έχουν τόσες επιλογές.....

    Marion

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς! Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και τόσο όμορφες!

      Delete

Instagram